Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Lemosók, Tonikok
Olajos lemosók
Lelőhely: Online, drogériák

BioBalance Hello Clean 3In1 Pórusösszehúzó Arctisztító Balzsam

4.5
Hozzáadva 2023.06.02.by

cwfan

• Olajos arctisztító balzsam, amely eltávolítja a vízálló sminket és a fényvédőkrémet is.
  • Dermatológiailag tesztelt.
  • 3in1 gyengéd, pórusösszehúzó arctisztító, melynek balzsamos állaga a bőrrel érintkezve selymesen olajossá válik.
  • Egyetlen lépésben távolítja el a vízálló sminket, a fényvédőkrémet és a bőrre lerakódott valamennyi szennyeződést.
  • Kellemetlen feszülő érzés nélkül mélyen tisztít, hidratálttá és puhává teszi a bőrt.
  • Az oleánolsav csökkenti a pórusok méretét, a mitesszereket és a bőr olajos, zsíros megjelenését.

2025.01.31. 10:03

Fantasztikus!! Nagyon jól teszi a dolgát, a legtöbb olajos lemosóval ellentétben nagyon jó az illata és könnyen használható!

2024.04.17. 12:55

Én egyszerűen imádom! A kis adagolókanállal tökéletesen fellehet vinni a bőrre a kellő mennyiséget, könnyebb használni, mint az olajakat. Tökéletesen leszedi a sminket, a vízállót is; teljesen és könnyen lemosható; nem szárítja a bőrt. Szóval szuper termék!

Utoljára szerkesztve: 2024.03.27. 20:46 - 2024.03.03. 07:34

A Krémmánia nagyon nyomja most ezt a márkát, hat ez alapján nem győzött meg! Szintén KM boxban jutottam hozzá. Ez volt az első olajos lemosom, azota beszereztem melle 2 masik koreit es hat azok fényévekkel jobbak ennél es árban sem drágábbak. Nekem ez a lemoso még a sima sminkkel sem tudott mit kezdeni, plane nem a vízálló szempillaspirallal pedig használat előtt direkt megneztem egy videot hogyan kell a termeket effektíven használni. Update: megszerettem! Azokon a napokon hasznalom amikor nem vízálló sminket viszek fel, leszed mindent maradektalanul.

2023.12.08. 18:42

Szintén KM boxban volt. Nem vagyok tőle elájulva a sminket (nem vízálló) alig hozza le, sőt inkább csak elkeni az arcomon. Elhasználom de megvenni biztosan nem fogom.

2023.12.03. 12:46

A téli Beauty Boxban volt egy teljes kiszerelés, és mivel kombinált bőröm van zsíros T vonallal, így magamtól nem vettem volna meg ezt az olajos terméket. Ezek után nem lehetek elég hálás hogy a box ba került, mert az utóbbi évek legjobb arctisztítója nálam!Először furcsa volt a kiskanál amivel fel kell vinni, de belegondolva, higiénikusabb mint kézzel belenyúlni... Viszont ha már az arcomon van, én a kezemmel szoktam eloszlatni. Pár pillanatig rajta hagyom, utána tökéletesen lemosható tiszta vízzel, lehozza a vízálló sminket is, és nem marad más csak a tiszta, matt, pihe puha arcbőr. Utána egy kicsit szomjas a bőröm úgyhogy szérumot vagy krémet igényel, de ez egyéni.Mindenesetre nálam befutó és újra fogom venni, az is biztos.

2023.11.23. 23:22

Legelső olajos arclemosóm dupla tisztításhoz. Egyszedűen imádom. Nem szárít, észrevehetően kitisztítja a pórusokat. A sminket pikk-pakk leszedi. CeraVe olajos bőrre való habos arclemosójával használom, tökéletesen működnek együtt. Simábbnak érzem a bőrömet és kevésbé zsírosnak mióta ezt a kombót alkalmazom. 2 hónapja használom rendszeresen, a kedvencem lett. Ha még nem tudod milyen olajos balzsamot használj tágabb pórusokra akkor mindenképpen ezt ajánlanám!! :)