Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
cwfan
Olajos arctisztító balzsam, amely eltávolítja a vízálló sminket és a fényvédőkrémet is. 3in1 gyengéd, ragyogást fokozó arctisztító, melynek balzsamos állaga a bőrrel érintkezve selymesen olajossá válik. Egyetlen lépésben távolítja el a vízálló sminket, a fényvédőkrémet és a bőrre lerakódott valamennyi szennyeződést. A Hello Clean technológiának köszönhetően bőrszárazság, kellemetlen feszülő érzés nélkül mélyen tisztít, hidratálttá és puhává teszi a bőrt. Az antioxidáns C-vitamin élénkíti a bőr tónusát.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.23. 15:41 - 2025.03.23. 15:19
Szerintem ez egy teljesen jó arctisztító balzsam, könnyű használni. Sminket jól eltávolitja. Leárazva tudtam hozzá jutni igy külön örülök hogy megvettem.
2024.06.21. 03:02
Kiadós adag, jól leszedte a smiket, nem csípte a szemem, szerettem, nekem bevált.
2024.06.10. 19:19
Nagyon meglepett ez a termék, a lehető legpozitívabb értelemben :)Pozitívum:- az állaga pont olyan, amilyet egy arclemosó balzsamtól el lehet várni, hamar olajjá alakul- nem túlzok, ha azt mondom (nálam) minden csúnyaságot kiszedett, már 1-2 használat után- folthalványító hatását is észrevettem, de ezt is úgy, hogy minden este használom- könnyű lemosni, csak tudni kell hogyan ;)- az ára úgy gondolom, hogy elfogadható, hiszen egy nagyon praktikus és sok oldalú termékről van szóNegatívum:- az egyetlen amit ide tudok sorolni az az illata..kicsit kellemetlen lehet elsőre, de idővel meg lehet szokni. Még nem tudtam be azonosítani, hogy mihez hasonlít..Fontos megjegyezni, hogy mindenkinek más a bőre és talán máshogy is fog reagálni egy-egy termékre. In the end, nekem nagyon bejött ez a lemosó balzsam, egy új szintre emelte az arcápolási rutinomat <3
2024.05.16. 07:33
Krémmánia boxban jutottam hozzá. Csatlakozom az előttem szólókhoz. Lehetetlen eltávolítani, mintha kacsazsírt kennék a fejemre. Kidobni nem akartam, viszont megtaláltam a felhasználási módját (hajfestés előtt kiváló bekenni fele a fejünket, hogy ne fogja meg a festék.) Így most nem a 800 ft-os vazelint használom erre a célra, hanem ezt a közel 5000 ft-os csodát :D
2024.05.06. 11:22
Nem volt a dm-ben a G&G balzsama, így gondoltam kipróbálom ezt az alternatívát....Hát nagy kár volt, inkább mentem volna át egy másik dm-be.... Nem távolítja el a sminket és rettentően nehéz lemosni, mintha valami réteget képezne a bőrömön.
Utoljára szerkesztve: 2024.06.17. 18:58 - 2024.04.09. 11:33
Sajnos így pár hónap elteltével újra kell gondolnom a leírtakat. Alig várom hogy elfogyjon. Nem tudom mi történt, végül nekem is csípni kezdte a szemem és csak éppenhogx távolítja el a sminkem is, a vízálló spirált pl. elég sokáig kell masszírozgatni vele, és akkor sincs garancia. Nem tudom mi történt de csalódás. Elhasználom de nem veszem újra, ilyennek azért drága.Jöttem egy pozitív tapasztalattal: nekem fényesen működik. Érzékeny szemem se bántja, kis mennyiség is elég belőle, könnyedén eltávolítja a vízálló és tartós sminket, durván pigmentált rúzst, vízálló fényvédőt, szennyeződést, mindent. Én vizes kézzel alaposan átmasszírozom az arcom utána, míg a termék emulgeálódik a vízzel és tejes fehér lesz, utána pedig könnyedén le tudom mosni, és kellemes tapintású bőrt hagy maga után. Nekem bevált, ajánlom, bár sok értelmét nem látom egy lenmosható termékben a C vitaminnak, de bárminek örülök aminek megvan az esélye hogy halványítja kicsit a pigmentfoltjaimat. Ha nem találok olcsóbb megoldást (Balea balzsam?), újra fogom venni, bár az ára is egészen jó.