Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

BioBalance Hello Clean 3In1 Tápláló Arctisztító Balzsam

1.5
Hozzáadva 2023.06.02.by

cwfan

• Olajos arctisztító balzsam, amely eltávolítja a vízálló sminket és a fényvédőkrémet is.
  • Dermatológiailag tesztelt.
  • 3in1 gyengéd, tápláló arctisztító, melynek balzsamos állaga a bőrrel érintkezve selymesen olajossá válik.
  • Egyetlen lépésben távolítja el a vízálló sminket, a fényvédőkrémet és a bőrre lerakódott valamennyi szennyeződést.
  • Kellemetlen feszülő érzés nélkül mélyen tisztít, hidratálttá és puhává teszi a bőrt.
  • A szkvalán és a bisabolol nyugtatja és táplálja a száraz és érzékeny bőrt.

2024.06.06. 20:24

Ez nem arctisztító, hanem az ellenkezője. Használata kényelmetlen, rossz a spatulás, tégelyes kiszerelés, ezen még túl lehet lépni, ha jó a termék, de sajnos és ami benne van, az is rossz. Arctisztításra alkalmatlan, egy merő olaj lesz a bőr, amit ráadásul utána szinte le sem lehet mosni. Egyetlen használat után megy is a kukába, több esélyt nem adok neki. Ha lehetne, nulla pontot adnék, ezt az egyet fogjuk fel a csomagolás miatti pontnak, mert szép a doboza. (Valami boxban volt ez is néhány hónapja, most bontottam ki, csak gyarapítja a használhatatlan termékek listáját, nem is értem miért kell ilyesmit alkotni.)

Utoljára szerkesztve: 2025.03.26. 09:14 - 2024.03.05. 22:42

A sminket úgy ahogy lemosta, viszont az arcomat nem éreztem tisztának utána. Mintha hagyott volna egy viszonylag vastag olajos réteget, amit a vízbázisú lemosó is nehezen hozott le. Szempillaspirál lemosásánál csípte a szememet.