Cicaki
Szájkörnyék ápoló és védőkrém csecsemők, kisgyermekek részére. Szájkörnyék irritációja esetén- Amylpriv szabadalommal. Védő krém, javítja a bőr állagát, tisztít, megnyugtatja a bőrt. Hipoallergén, illatanyag mentes.
Kiszerelés: 40 ml
Utoljára szerkesztve: 2025.03.29. 18:28 - 2025.02.05. 07:38
Nem vagyok csecsemő, de hála a hülyeségemnek és a sok kencék próbálgatásának kialakult nálam is a periorális dermatitisz. Most már tudom, hogy nekem a niacinamid volt a ludas, de hiába kerülöm így is előjön néha. Random rendeltem meg ezt a krémet és nagyon megvagyok elégedve. Sűrű krém, nekem ez tetszik, főleg így télen, szépen nyugtat és nem pirosodik ki a bőr a szám körül. Biztos, hogy újraveszem, remélem ez lesz a végső megoldás.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.05. 07:40 - 2023.04.18. 09:11
Periorális dermatitisszel szenvedek már legalább 10 éve, teljesen random jön-megy. Már _mindent_ kipróbáltam, kisebb-nagyobb eredménnyel. Ezt a krémet egy ismerős ajánlotta, gondoltam egy próbát megér, és tényleg tökjó! Legalábbis nem olyan vészes most a szám körül, mint általában. Persze lehet megint van egy csendesebb időszak, és nem a krém hatott, ezt nem tudom, mindenesetre nem lett rosszabb tőle a bőröm. Szóval fogom még használni, nagyon kellemes krém, és bízom benne, hogy ettől csökkent a szám körüli dermatitisz. Remélem nem szokja meg a bőröm.
2020.09.03. 14:34
Hetekig szenvedtem attól, hogy mindkét szám széle kivörösödött és égett. Mikor már azt hittem jobb...egy nagyobb harapásnál újra szakadt és lángolt. Nem tudtam az okát, de én már mindennel kentem. Aztán bementem egy belvárosi patikába, ahol a hölgy mondta, hogy sokszor szokott ez lenni A vitamin hiánynál, kicsit legyengült immunrendszernél. Tőle kaptam ajándékba egy mini termékmintát. Másnapra már javulást éreztem
2020.02.19. 10:58
Kislányomnáĺ kisbaba korban használtuk, mert a szája sarkai sűrűn piros volt hol a hidegtől, hol a fogzástól. Ettől a krémtől 2-3 kenés után helyre is jött neki mindig.
2019.01.25. 20:48
Nekem nagyon tetszik ez a krém. Nem csak a szám köré, hanem a kiszáradt, viszkető orrkörnyéki részekre is használom. Védi és csillapítja a viszketést. Kár, hogy nem árulják kisebb kiszerelésben, mert a kapott kis minták nagyon praktikusak voltak, hisz nem kell belőle sok, és mindig magamnál tarthatom.
2018.11.01. 10:21
23 éves vagyok, gyerekkorom óta ekcémás. A szám körüli ekcéma kezelésére ajánlotta a bőrgyógyászom, miután már elviselhetetlenül égett, viszketett, húzódott a bőröm. Mondanom sem kell, hogy már bármit megvettem volna, annyira fájt a bőröm....és nagyon nagy csalódás volt, mert semmit nem használt...sőt még jobban viszketett tőle a bőröm, pedig kisbabáknak lett kitalálva. A bőrgyógyászom is nagyon csodálkozott rajta, hogy így reagált a bőröm.Viszont utána kipróbáltam az Uriage Bariéderm ajakápólóját, ami egy csodaszer!!! egy nap után elmúlt az égő, viszkető érzés és lassacskán a szárazság is.