Bőrproblémák: bőrproblémák and pirosság (rozacea)
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Patikák

Bioderma Sensibio AR Krém

Hozzáadva 2023.12.03.by

kathybug

2023-ban megújult változat!

A naponta alkalmazott erős nyugtató hatás biztosítja a az átmeneti intenzív kivörösödéstől (érzelmek, diéta, fűtés …) vagy az állandó kivörösödéstől (kicsi látható erek) szenvedő érzékeny bőr aktív vörösödésgátló védelmét.

2025.03.05. 19:42

Száraz, érzékeny, rosaceás bőrre tökéletes, nem irritál, de csodát sem szabad várni, nem fogja megoldani a rosaceás fellángolás jeleit.

2024.04.07. 21:20

Egy 5ml mennyiségű termékmintát kaptam a patikában. Minimálisan segít én úgy látom, viszont napközben ugyanúgy kipirosodom. Szóval nem tudom, már ez a sokadik termék amit használok, és próbálok nem türelmetlenkedni, de azt hiszem ez sem a megfelelő számomra. Állagában tényleg zsírosabb.

2022.04.15. 16:58

Nekem nagyon nem jött be, nagyon zsíros krém.

2021.04.02. 23:31

Régóta használom már, megbízok benne. Hozzá kell tennem, hogy nagy előrelépést a La Roche Posay termékeivel sikerült elérni a rosaceámmal szemben, de mellette használom napközben. Engem nem zavar a zsírossága! Szeretem.

2021.02.18. 04:03

Nekem túl zsíros ez a krém, végül estére használtam el. Hidratál, nem irritál, mégsem venném újra.

2020.03.24. 15:39

A semminél jobb, rozaceára viszont aligha volt bármi hatása. Olajos lett tőle a bőröm, nem igazán volt érezhető a hidratálás.