Bioextra Grapefruit Csepp
Ár: | 1500 Ft | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | 20 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | patikák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: 000BETTINA000, Módosítva: 2019. március 13.
Kiszerelés: | 20 ml | |
Lelőhely: | patikák | |
Kategória: | Egyéb | |
Grapefruit (Citrus paradisi) gyümölcs magjából és húsából extrakcióval készült 1:5 arányú kivonat.
A grapefruitmag gyógyhatásait igen széles körben fejti ki: alkalmazható emésztési problémák, gyomor-bél rendellenességek, hasmenés, ételmérgezés, paraziták, baktériumok, vírusok és gombák által okozott fertőzések, candidiázis, valamint influenza vírus ellen, különféle szájfertőzések, foglepedék, fogíny problémák kezelésére. Mindezeken túl hatásos köhögés, megfázás, torokfájás, fülgyulladás, orrmellék-gyulladás gyógyításában is. Eredményes csontritkulás kezelésében is, mivel minimálisra csökkenti a csontveszteséget azáltal, hogy semlegesíti a szabad gyököket. Gyógyító hatású a pattanások, lábujjak közötti gombás fertőzések, körömgomba fertőzés és különféle bőrproblémák esetében is. Ám a pozitív hatásoknak itt még nincs vége, hiszen kitűnő gyógyírt jelent a következő problémákra is: különböző sérülések, mint a vágás vagy seb, szemölcs, kiütés, viszketés, korpa, herpesz, fejtetű, bárányhimlő, kicserepesedett ajak és egyéb más problémák.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
A hatása szuper, imádom a grapefruit cseppet, DE ennek az íze...Egyszerűen borzalmas. A Dr.Chen grapefruit mag kivonat cseppek százszor jobbak ennél, abból kétszer 10 csepp kell, ebből 3x15 (rendszerint a nap közepit el fogom felejteni munka közben :D), de nyilván ez csak a koncentrátum miatt van, de ez az íz...Befogott orral iszom meg, nem értem, hogy ez miért ilyen szörnyű, amikor más kivonatok teljesen semleges vagy minimális ízűek.

Herpesszel küzdők figyelmébe ajánlom, nekem nagyon bevált. Ha időben bekenem vele az ajkam, amikor még nem látszik a herpesz, csak a kis bizsergő érzés jelzi hogy készülődik, akkor általában ki sem jön. Ha később alkalmazom akkor is felgyorsítja a gyógyulását. Mellékhatásként kicsit kiszárítja a számat, és felkenéskor csíp is rendesen, de nekem csodaszer.

Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)