Patikai gyógykrémek, termékek

4.1
Hozzáadva 2017.10.12.by

Picieri

20 db és 100 db

A Vitamin B komplex Bioextra lágy kapszula hatféle, B-vitamincsoportba tartozó, vízben oldódó vitamint tartalmazó, vitaminpótlásra szolgáló készítmény.

A Vitamin B komplex Bioextra lágy kapszula a B-vitaminok hiányának kezelésére és megelőzésére (pl. krónikus alkoholizmus, egyoldalú táplálkozás, dohányzás, fokozott fizikai igénybevétel, idős életkor, fogamzásgátló tabletták szedése, lábadozás, továbbá bélfelszívódási zavarok, veleszületett anyagcserezavarok, cukorbetegség esetén) alkalmazható.

Utoljára szerkesztve: 2023.05.03. 06:34 - 2023.05.03. 06:32

kiegyensúlyozottabb lettem mióta szedem. nem híztam tőle.

2019.09.16. 11:16

Én is használom,van belőle gazdaságos 100 db-os kiszerelés is. Nyugtat,és könnyebben alszok tőle, a stresszes időszakban nélkülözhetetlen.

2018.11.13. 11:54

Nagyon jól megnyugtatott stresszes időszakban, kiegyensúlyozottabb lettem tőle, viszont növeli az étvágyat, így híztam tőle.

Utoljára szerkesztve: 2023.07.15. 21:44 - 2018.03.21. 16:19

Szorbit tartalmának köszönhetően erős hasmenést okozott.

2017.11.27. 11:51

Nem idegi vagy bőrproblémára szedem ezt a B-vitamin komplexet, hanem más okból, így ilyen tapasztalataim nincsenek. Viszont mivel az adott vitamin egy jól meghatározott molekula, minden ilyen vitamint tartalmazó készítményben ugyanaz a fajta molekula van, így nem a készítménynek, hanem a hatóanyagnak tudható be bármilyen hatás. Ilyen értelemben a vélemények mellett a hatóanyagok mennyisége ugyanolyan fontos lenne a döntéshez, de az összetevőkhöz nem engedték feltölteni, úgyhogy ide írom be (az ajánlott napi mennyiséggel): B1: 2,5 mg (1,1 mg)B2: 2 mg (1,4 mg)B3: 15 mg (16 mg)B5: 5 mg (6 mg)B6: 2 mg (1,4 mg)B12: 0,0015 mg = 1,5 µg (0,0025 mg = 2,5 µg)Én azért döntöttem a Bioextra mellett, mert bár nincs benne biotin (B7) és folsav (B9), jól ellenőrzött, gyógyszer minősítésű termékről van szó és árban is jobb, mint a táplálékkiegészítők. További előnye, hogy sok táplálékkiegészítőtől eltérően ebben nincsenek irreálisan túladagolva a B-vitaminok. Persze ez vízben oldódó vitamincsoport, nem halmozódik fel, de fölöslegesnek gondolom annyira túladagolni, hogy neon- vagy narancssárgára színezze a pisit az ürülő felesleg.

Utoljára szerkesztve: 2017.11.24. 10:08 - 2017.11.01. 08:38

Én hülye, elkezdtem szedni. Eléggé temperamentumos család vagyunk, ez nálam sincs másképp, az biztos, hogy enyhíti az idegbeteg énem DE. Tele lettem tőle pattanással, hogy most ez tisztulási folyamat volt-e vagy nem azt nem vártam meg és utánaolvastam, a legújabb kutatások szerint komoly pattanásképző a b vitamin...tehát ott áll egy doboz, szuper. Update: végül nem tudtam nézni a feleslegesen megvett vitamint, újra elkezdtem szedni, mondván, lehet, hogy mástól pattogtam ki ennyire. És igen, vagy más volt, vagy meg kellett szoknom, de egyre szebb a bőröm és a körmöm. Na most, használok mást is mostanában, új termékeket, akkor fog kijönni leginkább mennyire használt, ha menzesz idején nem lesznek olyan erős görcseim...Sajnos olyan rosszul voltam, hogy elájultam. Nen tudom mennyire volt benne az ideg, de akkor is. Elvileg nyugtató is lenne.