Tusfürdők

BlueBerry Balzsamos Szuhar Tusfürdő (régi)

3.5
Hozzáadva 2020.02.18.by

anonymous

Enyhén levendula és gyógynövény illatú folyékony szappan, fürdéshez és zuhanyzáshoz. Kifejezetten javasoljuk ekcéma, neurodermitisz és viszkető bőr esetén. Enyhíti az irritált bőr gyulladását, viszketését. Az illóolaj-keverék a Balzsamos szuhar mellett tartalmaz, Levendula, Immortella és Neroli illóolajakat. Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánljuk.

2016.04.28. 11:21

Három éves, ekcémára hajlamos bőrű kislányomnak vettem. Az illata teljesen klasszikus békebeli szappan és levendula illat, nekem tetszik, lányomnak nem, de ez nem kellene, hogy szempont legyen, viszont nem igazán vettem észre, hogy hatna az irritált bőrre vagy enyhítené a viszketést. Azóta vettem Stadelmann-féle balzsamosszuhar olajat és krémet is, na az valóban működik. Ezt meg elhasználom magamnak, az én bőrömet valóban nem szárítja, de különösebb hatást magamon se tapasztaltam. Ilyen áron nagy csalódás volt, nem több egy kellemes illatú és tiszta összetételű tusfürdőnél.

2015.02.18. 06:58

Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel. Simává, puhává varázsolja a bőrt, és ami a legfontosabb számomra, hogy vegyszermentes. Különleges illata van. Egy nehéz nap végén nyugalmat hoz, segít ellazulni, feltöltődni.