Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
anonymous
Kiváló mélytisztító hatással rendelkezik, felszívja a felesleges zsírokat és a szennyeződéseket a pórusok mélyéről. Egyúttal stimulálja, feszesíti, táplálja, hidratálja és élénkíti a bőrt, ami ezáltal sugárzó és friss lesz.
2016.01.14. 17:49
Meg vagyok zavarodva érte!Isteni az illata,az állaga,krémesen habzik.Tényleg egy élmény a használata.Már elvonási tüneteim vannak,gyorsan rendelem is újra.
Utoljára szerkesztve: 2015.12.16. 17:53 - 2015.12.16. 06:48
Azt hiszem megtaláltam a legeslegjobbakat, a Blueberry szappanokat. Az illatát első körben nagyon intenzívnek, erősnek találtam, de ma már oda és vissza vagyok érte, a habja pedig isteni lágy. A bőrömet úgy gyógyítja, mint semmi más, a holttengeri iszapnak meg amúgy is a rajongója vagyok. Legközelebb a kecsketejeset akarom kipróbálni.