BoarLine Professional

Ár:   1300 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: MissSz*, Módosítva: 2014. április 7.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Ciprus

Bőrtípus:  -
2016. augusztus 25.

Hát nem tudom igazából mire használni....nem elég tömött alapozáshoz...még nem jöttem rá mire használjam

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2016. augusztus 25.

lilibeck

Bőrtípus: Zsíros
2016. február 11.

Valóban lehetne tömöttebb is, ettől függetlenül én nagyon szeretem és sokat használom.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. február 11.

koxy001

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2015. július 7.

Sajnos ez egy bakis vásár volt számomra is. Alapozásra szerettem volna de túl puha és nem elég tömött, igazából én nem is tudom mire használhatnám. Amint megkaptam kibontottam, szomorkodtam, visszacsomagoltam... ennyi a története.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. július 7.

katus92

2015. április 14.

Valóban nem a legjobb, de az élesebb vonalak elsatírozására kiváló. Néha ezzel oszlatom szét a nyakamon az alapozót is. Egyébként jó minőségű, egyetlen hibája, hogy nem elég tömött.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. április 14.

hermelinke7

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2015. április 7.

Alapozásra szerettem volna használni, de ahhoz sajnos túl laza és csíkoz is, pirosításra sem igazán vált be. Sokáig csak hevert a többi ecset között, amikor megvilágosultam, hogy "összedolgozásra" viszont kiváló lesz, nem teszek rá semmit, csak mikor már felvittem a bronzer-pirosító-highlighter hármast, akkor ezzel az ecsettel átsatírozom az egész területet, hogy még összemosottabb legyen. Legyen egy hármas, mert erre a műveletre sosem vettem volna külön egy ecsetet.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. április 7.

őzgida88

2014. október 22.

Nem extra tömött, mint a Sigma, de nem is kerül annyiba. Ennek teljesen más a funkciója és az amire való, annak tökéletes! Ha valaki extra sűrű fiber ecsetet szeretne, akkor Sigma-t kell venni. Ez egyébként egy közepesen tömött ecset, mint a Coastal Scents ecsete. Teljesen jól muzsikál és szuper az ára!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2014. október 22.

Lara5

2014. május 29.

Nagyon rossz sajnos, puha, szétnyílnak a szőrök a legkisebb nyomásra is. Nem lehet vele alapozót felvinni. Nem is tudom mire lehetne elhasználni.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. május 29.

csokiskex

Bőrtípus:  -
2014. április 18.

Abszolút megéri az árát. Egyáltalán nem hullik, jó a fogása, kellően tömött (már az ilyen típusúakhoz képest) és puha. Valószínű a többi BoarLine ecsetet is kipróbálom, mert ha azok is ilyen jók, akkor új kedvenc.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2014. április 18.