Bobbi Brown

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Bobbi Brown márkabolt, Douglas   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Keesia, Módosítva: 2013. július 10.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Bobbi Brown márkabolt, Douglas
Kategória:   Ecsetek

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

laregina

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2020. április 29.

Szerintem nagyon jo kis ecset bronzositasra! Egybol egyenletesen viszi fel a bronzositot tehat nem kell vele sok idot tolteni, puha is. Bobbi minoseg, szerintem megeri, jar az 5*

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. április 29.

Keesia

2015. augusztus 12.

Majd meg haltam érte, hogy beszerezzem anno "A" bronzosító ecsetet, de aztán elillant a rózsaszín köd, és azóta évek óta csak az ecsetes pohárban porosodik a 11000 Ft-os "csodaszer". Elvégzi a dolgát, de arcra a ferde pirosító ecset sokkal jobban bevált. Így utólag ilyen áron nagyon megbántam.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. augusztus 12.

hajnalka39

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2013. október 13.

Nagyon szeretem ezt az ecsetet,először nem voltam vele kibékülve de ma már nélkülözhetetlennek tartom.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. október 13.

Lori99

2013. március 17.

A legeslegjobb ecset, amivel valaha is dolgom volt! Nagyszerűen szedi fel a bronzosító szemcséit, de egyébként pirosítónak is használom. Masszív kis ecset, lehet, hogy még beszerzem a púderecsetet is :) Imádom!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. március 17.