Bobbi Brown

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Bobbi Brown márkabolt, Douglas   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: BubuMaczko, Módosítva: 2013. december 19.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Bobbi Brown márkabolt, Douglas
Kategória:   Ecsetek

2013 karácsonyi limitált kiadás

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

BubuMaczko

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2013. december 21.

Ami nem hiányozhat egy szép smink elkészítéséhez, az a gondosan válogatott, jó minőségű ecsetkészlet.
Már egy ideje kerestem azt az ecsetkészletet, amiben minden ecset megvan, amire szükségem lehet a legtöbb sminkemhez és nincs benne felesleges darab.
Az e-bay-en találtam meg ezt a készletet, ami az előző kritiériumoknak megfelel.
Kezdem a csomagolással: ezüst, bőr kistáska praktikus zárral. Akár egy stílusos kis estélyi táska, és elég vékony, hogy beférjen szinte mindenhova.
Az ecsetek feje teljes méretű, a száruk lett kicsit rövidebb. A méretük 11.5-14 cm, de mivel elég kicsi a kezem, számomra ez egyáltalán nem okoz gondot. Alapkészletnek ezt használom, ami a méret miatt hátrány lehet, hogy nem lehet bővíteni. Egy kisméretű Chanel ajakecset azért még elfért mellé ;)
Ami még az elején feltűnik, hogy műanyag a száruk a szokásos fa helyett, de kellemes a tapintásuk, nem csúszkálnak. Szokás szerint minden ecsetre fel van írva, milyen ecset is ő.
Elméletileg 7 darabos a készlet, gyakorlatilag 9 darab, mivel két ecset duplavégű.
A kilenc ecset: Duplafejű korrektor és krém ecset (dual ended concealer/blender), alapozó ecset (foundation), púder ecset (face blender), kétféle szemhéjecset (eye shadow, eye sweep), szemöldök és szemkihúzó ecset (eye definer), dupla fejű szemkihúzó és finom szemkihúzó (dual-ended eye liner/ultra fine eye liner).
Minden ecset hozza a Bobbi Brown minőséget, teszik a dolgukat becsületesen, amit az árukért cserébe joggal el is várhatunk! És szerintem a 99 USD abszolút jutányos ár egy ilyen készletért.

Update: A Bobbi Brown Magyarország facebook oldalán kitették a készletet, tehát kapható az Aréna Plázában, bár írták, hogy limitált a darabszám.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. december 21.