Bobbi Brown Szemhéjárnyaló Ecset
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Bobbi Brown márkabolt, Douglas | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: dor1, Módosítva: 2014. január 16.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Bobbi Brown márkabolt, Douglas | |
Kategória: | Ecsetek | |
Remek darab, kellően tömött, de közben van lágysága. Kézreáll, jól veszi fel és adja le az anyagot. Stabilan lehet rá támaszkodni

Tomor ecset jol lehet dolgozni vele, megeri az arat, bobbi minoseg

Tomor ecset jol lehet dolgozni vele, megeri az arat, bobbi minoseg

Ha úgy nézzük mennyi rossz ecsetet vennénk életünk során, amíg kísérletezünk a tökéleteset kutatva, akkor úgy gondolom, hogy annak az árából jobban megéri egy igazán jó ecsetet vásárolni és ez egy igazán professzionális minőség, ami sokáig bírni fogja. Általában ha sminktermékről van szó nálam csakis Mac jöhet szóba, de próbáltam a Macnek ugyanilyen tipusú ecsetét, ami meg sem közelítette ezt a minőséget, szóval ha ecset akkor csakis Bobbi Brown. Ezen felül az alapozó ecsetük (laposfejű) és a pirosítóecsetük is kifogástalan.

Ahogy írtam, a púderecsettől nem ájultam el, de ezzel szívem szerint egész nap csak simogatnám az arcomat :-). Szerencsére nem csak erre jó, hanem arra is, amire szánták: tökeletes utolsó simításra, MAC 217-es szoktak eldolgozni a széleket, utána jön ez a finomság.
Nem olcsók a Bobbi Brown ecsetek, de ez, illetve a sminkleckék során kipróbáltak alapján biztosan bővülni fog még a készletem.

Imádom. A minoseget meg kell fizetni, ne sajnáljátok ra a penzt! Szerintem éveken at bírni fogja a strapát...

2 van belőle (szülinapomra kaptam), de tervezem egy készlet vételét is... Ez a Bobbi tud valamit: prémium minőségű fa és szőr. Imádom, lazán megéri az árát!

Nagyon jó, szuper, imádom! Nagyon drága, de azt hiszem megérte a pénzét!!
Puha, jól lehet vele felvinni és eldolgozni az anyagot.

Nagyon jó, szuper, imádom! Nagyon drága, de azt hiszem megérte a pénzét!!
Puha, jól lehet vele felvinni és eldolgozni az anyagot.