Bobbi Brown Ultra Fine Eyeliner Brush
Ár: | 8800 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | Bobbi Brown márkabolt, Douglas | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: zsooofi, Módosítva: 2014. december 3.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | Bobbi Brown márkabolt, Douglas | |
Kategória: | Ecsetek | |
Szerintem ez egy tokeletes ecset, mindenfelekeppen megeri az arat, bobbi minoseg

Imádom! Rettenetesen drága ecset, de minden forintot megér!
Zselés tushoz tökéletes! Bízom benne, hogy sokáig társam marad, de ha esetleg tönkremegy valószínűleg újraveszem.
Tisztítani is könnyű, még egy szál sem hullott ki belőle.

Imádom! Rettenetesen drága ecset, de minden forintot megér!
Tisztítani is könnyű, még egy szál sem hullott ki belőle.

Próbáltam mással is tusvonalat húzni, de semmi nem fogható ehhez. Nagyon tetszik a hossza, pont kézre áll. Ennél szebb vonalat semmivel sem tudok húzni. Ezzel az ecsettel kezdtem sminkelni, egyszer megmutatta a Douglasban a sminkelős lány, hogy hogyan kell használni és azóta szinte tökéletes tusvonalat tudok húzni. A hozzá tartozó zselés tussal a legjobb. Egyszerűen imádom!

Imádom! Csak ezzel szoktam a tusvonalat meghúzni. Szép, vékony az ecsetrésze.

Imádom! Csak ezzel szoktam a tusvonalat meghúzni. Szép, vékony az ecsetrésze.