Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Fiffi
A kiváló minőségű fából készült hajkefe mikrofinom, különösen sűrű és 100% tiszta vaddisznó sörtéivel alaposan tisztítja a hajat.
2019.10.26. 13:10
Én is szeretem. Bár a gubancokra nem jó, szépen simítja a derékig érő hajam. Általában az alsó 15-20 cm-t az Avonos Tangle Teezerrel bontom ki, majd az egész hajamat ezzel fésülöm. Különösen jó, hogy nem karistolja a fejbőrt. Érdemes sűrűn tisztítani.
Utoljára szerkesztve: 2018.12.21. 12:45 - 2018.12.21. 12:42
Nekem ilyen van. Nagyon szeretem. Nem bántam meg, hogy megvettem. Nem húzza a hajamat egyáltalán.
2018.02.02. 15:34
Nemrég vettem leakciózva a Müllerben. Olvastam, hogy a vaddisznósörtés hajkefék jobbat tesznek a hajnak, mint a műanyagok. Gondoltam teszek egy próbát hátha segít a vékonyszálú, gubancolódós hajamon. Szerencsére nem csalódtam, nem húz, könnyű vele fésülködni, és utána mintha kicsit fényesebb is lenne a hajam. Jó minőségű kefe: masszív fából készült, már többször leejtettem de nem lett semmi baja, és a sörtéi se hullanak. Az egyetlen hátránya, hogy gyűjti a szöszöket, a sörték közé mennek be. Ezt egy masik fésűvel en ki szoktam fésülni belőle.