Dezodorok

Borza Teafás Levendulás Krémdezodor Szódabikarbónával

4.1
Hozzáadva 2019.06.06.by

Anita13

Természetes alapanyagokból készült alumíniumsó mentes dezodor.

Szódabikarbónát, kókuszolajat és shea vajat tartalmazó, teafa-levendula illatú természetes krémdezodor. Kókuszvaj zsírsavjai  baktérium, gombaölő hatásúak, gyakorlatilag belülről pusztítják el a kellemetlen szagokat okozó kórokozókat. A finomítatlan shea vaj titka, hogy összetétele nagyon hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételéhez. Organikus és igen magas százalékban tartalmaz A-, E- és F- vitamint. Szódabikarbóna természetesen csökkenti az izzadást és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. A keményítő pedig nedvességmegkötésért felelős.

2022.06.17. 15:33

Nekem túl intenzív a teafa illata ami sajnos később sem illan el, valamint nyomot hagyott a ruhákon is, ezek miatt sajnos nem szerettem bele, tovább próbálkozom más deókkal.

2022.02.17. 13:20

A szagsemlegesítő hatása vitathatatlan, viszont időnként fájó csomók alakulnak ki tőle a hónaljamban, amik pár nap után elmúlnak. Emiatt nem fogom újravenni, tovább próbálkozok a tökéletes természetes dezodor megtalálásával. Kár...

2021.11.06. 09:27

Egy hete használom, és teljesen elégedett vagyok vele. Nem mondom, hogy nem izzadok (ez nem is baj), viszont estére sem érződik semmi szag a bőrömön vagy a ruhámon. Kicsit furcsa ez a szemcsés-krémes állag, de nem zavaró. Előtte Bionsen alumíniummenteset és CD pumpás deót használtam, de a Borza sokkal jobb, mivel a ruhára sem ragad rá.

2020.07.06. 21:44

Egy ideje áttértem az alumíniumsó mentes deókra. Több terméket is próbáltam, eddig ez a legjobb a hatékonyságot tekintve, bár én nem vagyok izzadós. Az illata valóban levendula teafa tökéletes keveréke, de hamar elillan. Picit megijedtem, mikor megláttam a tégelyben, hogy sárga színű, de szerencsére nem hagy nyomot a ruhán.

Utoljára szerkesztve: 2020.02.25. 17:44 - 2020.02.24. 18:29

Szuper kis deo. Január elején váltottam alumentes termékekre. Azóta csak ezt használom és a jázminos változatot (ennek az illata kevésbé tetszik). Első három hét kellemetlen volt. Tényleg igaz ez az átállás dolog. Szó szerint büdös voltam, pedig mosdottam reggel és este, minden kenés előtt. Ki kell bírni, mert szerintem megéri! Viszont nagyjából 6 hét után mintha a kellemetlen szagokat elfújták volna. Izzadok, de nem alakul át büdössé, még stresszes helyzetben sem (oké, ez alkat függő is, tudom).

2019.10.03. 08:34

Sokat kínlódtam a spray dezodorokkal, ilyen-olyan márka termékeivel, míg átváltottam krémdezodorra, nem erre, hanem egy másik fajtára bukkantam először rá. Tökéletesen bevált, életem megmentője volt :D De sajnos nem tudtam sehol beszerezni, miután elfogyott, így hosszas keresgélés után a Borzának ezt a dezodorját vettem meg. Nekem sajnos nem használ :( Ugyanúgy megizzadok, mint a spray dezodorokkal...az állaga szuper, nem hagy foltot a ruhán, az illata is nagyon kellemes. Biztos embere is válogatja kinek mi jön be. Krémdezodorról biztos nem térek vissza a fújósokra, de ez a Borza sem lesz újravevős sajnos, másikat kell keresnem.