2020. Február 25: Mivel a szódabikarbónás Olivia deo szétmarta a hónaljam, egy hasonló csomagolású, gyengédebb deot kerestem, na ez pont az. Egy dolgot elrontottam, a citromfüveset vettem meg, aminek az illatát nem igazán kultiválom, de így jártam. Reggel szinte az első dolgok között kenem fel, így mire felöltözök, beszívódik. Ősszel, télen eddig nagyon jól teljesített, abszolút hozta, amit elvártam tőle. Nem vagyok büdös, nem irritált a hónaljam. Egy bajom van vele, nagyon fehér lesz tőle a bőröm, sima mosakodás nem, csak radírozás hozza le, de azt hiszem ezzel együtt tudok élni. Remélem nyáron is oké lesz majd...2020. Augusztus 5: Nos, nyár van, és még mindig jó. Nem mondom, hogy nem lehetne jobb, mivel azért kicsit szagos leszek, ha nagyon megizzadok, de azért ez nem fordul elő gyakran. (És más dezodornál is ez volt...) Rájöttem, mi zavar a szagában! Kicsit savanykás, így az izzadás szagára emlékeztet. Szerencsére sok más illatban is kapható a márka oldalán, és mivel lassan kifogy, másikat veszek majd.Egy dolog miatt aggódok, remélem mindegyik fém tégelyben van, mert a webshopban a többi illat a műanyag tégelyes csomagolással van még fent.