BőszEcset 6235 Szemhéjszínező Ecset
Ár: | 1600 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | BőszEcset márkabolt, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Ildie, Módosítva: 2015. január 14.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | BőszEcset márkabolt, online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Lapított, ovális ecset, mellyel a sminkelés során a szemhéjszínező anyagot vihetjük fel.
Lakkozott fekete nyéllel készült, fejrész alapanyaga vörösesbarna természetes eredetű szál.
Ecsethossz: 16,8 cm
Fej szélesség: 8 mm
Szálhossz: 18 mm
Nagyon szeretem. Jól tudok vele dolgozni rejtett szemhéjamon is. Tartja a szálat, nem hullik, mosást is jól bírja. Minden fillért megért.

Fantasztikus ecset! Megéri az árát és nagyon tartós! Nem hullik, minden paramétere kiváló!

Nagyon szeretem, tusvonalat is tudok vele húzni szemhéjpúderrel, mert nagyon jól tartja a szálakat. Alsó szemhéj füstösítésére és a szemzug illetve szemöldökcsont highlighterezésére használom. Nekem a szemhéjpúder felvitelére nem vált be annyira, azt inkabb blender ecsettel szeretem felvinni.

Már legalább 5 éves ez az ecsetem, rengeteget használom és nekem nem hullik. Nekem rejtett szemhéjam van, nem túl sok hely van a szemhéjamon, de ennek az ecsetnek ideális a mérete, nem túl nagy.
Általában a szemhéjpúder felhordására használom, de mikor utazok és nem akarok sokat törődni a sminkkel,meg túlpakolni sem a táskám, akkor ezt az egy ecsetet szoktam magammal vinni, mert ha akarom satírozni is tudok vele, sőt a hegyét még ceruzaecset helyett is tudom használni, szóval ez az egy ecset nekem utazásnál 3 ecsetet vált ki. Nem találtam még egy ilyen ecsetet, ami ennyire univerzális lenne. Utazásnál jó pajtás :)

Az alap bőszecset-probléma nála is mutatkozik,tehát hullik,de különben szeretem. A sötétebb árnyalat felvitelére használom,eldolgozni annyira nem szeretek vele,ahhoz egy kisebb laposat használok. Meg vagyok vele elégedve,nagyon puha,könnyű vele dolgozni.

Az eddigi ecsetekre is azt mondtm, hogy jó a tartása, na ennek mégdurvább. Vöröses színű a szőre, ami egyébként puha de keményebb anyagokhot is szuper. A szőre kicsit hosszabb, mint a többi ecsetnek. Ideális csillám , glitter vagy egyéb darabos cucc szemre szembe való beledöngölésére.