BőszEcset

Ár:   1600 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   BőszEcset márkabolt, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Ildie, Módosítva: 2015. január 14.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   BőszEcset márkabolt, online
Kategória:   Ecsetek

Lapított, ovális ecset, mellyel a sminkelés során a szemhéjszínező anyagot vihetjük fel.

Lakkozott fekete nyéllel készült, fejrész alapanyaga vörösesbarna természetes eredetű szál.

Ecsethossz: 16,8 cm
Fej szélesség: 8 mm
Szálhossz: 18 mm

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

vivitrius

2021. augusztus 13.

Nagyon szeretem. Jól tudok vele dolgozni rejtett szemhéjamon is. Tartja a szálat, nem hullik, mosást is jól bírja. Minden fillért megért.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. augusztus 13.

Annacska25

2018. október 3.

Fantasztikus ecset! Megéri az árát és nagyon tartós! Nem hullik, minden paramétere kiváló!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. október 3.

SminkesAnyuci

Bőrprobléma: Bőröregedés
2018. augusztus 13.

Nagyon szeretem, tusvonalat is tudok vele húzni szemhéjpúderrel, mert nagyon jól tartja a szálakat. Alsó szemhéj füstösítésére és a szemzug illetve szemöldökcsont highlighterezésére használom. Nekem a szemhéjpúder felvitelére nem vált be annyira, azt inkabb blender ecsettel szeretem felvinni.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. augusztus 13.

csill87

2016. november 17.

Már legalább 5 éves ez az ecsetem, rengeteget használom és nekem nem hullik. Nekem rejtett szemhéjam van, nem túl sok hely van a szemhéjamon, de ennek az ecsetnek ideális a mérete, nem túl nagy.

Általában a szemhéjpúder felhordására használom, de mikor utazok és nem akarok sokat törődni a sminkkel,meg túlpakolni sem a táskám, akkor ezt az egy ecsetet szoktam magammal vinni, mert ha akarom satírozni is tudok vele, sőt a hegyét még ceruzaecset helyett is tudom használni, szóval ez az egy ecset nekem utazásnál 3 ecsetet vált ki. Nem találtam még egy ilyen ecsetet, ami ennyire univerzális lenne. Utazásnál jó pajtás :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. november 17.

KuliKali

2015. november 16.

Az alap bőszecset-probléma nála is mutatkozik,tehát hullik,de különben szeretem. A sötétebb árnyalat felvitelére használom,eldolgozni annyira nem szeretek vele,ahhoz egy kisebb laposat használok. Meg vagyok vele elégedve,nagyon puha,könnyű vele dolgozni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2015. november 16.

Ildie

2014. december 31.

Az eddigi ecsetekre is azt mondtm, hogy jó a tartása, na ennek mégdurvább. Vöröses színű a szőre, ami egyébként puha de keményebb anyagokhot is szuper. A szőre kicsit hosszabb, mint a többi ecsetnek. Ideális csillám , glitter vagy egyéb darabos cucc szemre szembe való beledöngölésére.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. december 31.