BőszEcset 99628_4 Ferde Ecset
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | BőszEcset márkabolt, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: KissNiki, Módosítva: 2013. július 18.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | BőszEcset márkabolt, online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Szemöldök formázó ferde ecset. Határozott tartású, élét megtartó szintetikus anyagból készült. Több méretben kapható, ezüst nyéllel kerül forgalomba.
- Ecsethossz: 16,5 cm
- Fej szélesség: 6 mm
- Szálhossz: 6-8 mm
nem teljesen ez a fajta ecsetem van, kék nyelű és kisebb a feje.
én zselés szemhéjtushoz használom és kiváló, nagyon szépen, pontosan lehet vele dolgozni. egyetlen pici hibája, hogy óvatosan kell szárítani, mert a szálai hajlamosak a deformálódásra (ez nem jellemző a többi ecsetemre, pedig 5-6 tusecsetem van különböző márkáktól).

nem teljesen ez a fajta ecsetem van, kék nyelű és kisebb a feje.

Szuper ecset, én szemkontúrozáshoz és szemöldökhöz is csak ezt használom. Nem volt még más ecsetem erre, és 0 késztetést érzek, hogy mást is kipróbáljak.

Az egyik legtökéletesebb ferde ecset, simán felveszi a versenyt a legprofibb és legdrágább ecsetekkel! Megfelelő méret és tökéletes vékony vonalat lehet húzni vele. Használható a szemöldök formázásához, tusvonal húzásához, a pillatőhöz a por szemhéjpúder felviteléhez.