Ezt a terméket már nem gyártják!

Bourjois

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogáriék, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: UnVraiAnge, Módosítva: 2012. július 4.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogáriék, online
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

A Bourjois 1 Seconde körömlakkoddal akár másodpercenként egy körmödet kifestheted és csak 50 másodpercbe telik a száradás.

A képen T7 Rouge Cerise árnyalat látható.

Kiszerelés: 8ml

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

lovi9407

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2017. január 6.

Egy szó: utálom. Még egyszer szülinapomra kaptam egy élénk rózsaszín árnyalatot, az ecsetbe bele voltam szerelmesedve, ráadásul egy rétegben is jól fedett. De méghogy gyorsan száradó?? Másnap is még benne maradt az ujj nyomom ha hozzáértem. Nagy ívben elkerülöm ezt a lakkot, egyszerűen nem szárad, és ehhez képest nagyon drága. Nem tudom, hogy egyáltalán még árulják-e, de ez egy katasztrófa.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 6.

dbarbara88

2013. október 14.

Sajnos nekem nincs róla jó véleményem, mert nekem egyáltalán nem akar hamar megszáradni még 1 óra elteltével is képes felgyűrődni a körmömön, pedig nem kenem rá vastag rétegben...nem tudom, biztosan az én hibám, pedig pont a gyors száradás miatt vettem meg, na meg azért mert ki akartam próbálni a lakkját is ennek a márkának, mivel a smink cuccait nagyon szeretem.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. október 14.

Fancs007

2013. január 25.

Szuper az ecsete, nagyon szépen fel lehet vinni a lakkot a körömre. Jó színekben kapható, többnyire olyan a körmön mint az üvegben. Viszont tapasztalatom szerint az árához képest nem elég tartós, elég hamar lekopik még, ha több rétegben viszem is fel...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. január 25.

eo

2012. december 18.

Nekem is egy egészen sötét lila, csillogós verzió van meg. Kicsit sajnálom, hogy a sötétsége elnyomja kicsit a csillámokat, amik nagyon szépek benne, de egyben tetszik is, mert ettől kicsit semlegesebb a szín, amit hidegebb időben jobban kedvelek valamiért. Ilyen ecsettel még nem találkoztam, de nagyon megkedveltem, könnyű vele dolgozni, a kisujjamon egy vonás is elég belőle. A száradás-tartósság számomra eddig (BTGN fedőlakkal, de a többi lakkomat is így használom) egészen jó, átlagos. Hangyányit talán többet várnék egy ilyen lakktól, de ez részemről már csak kötekedés.

Update: Na jó, feljavítom 5 csillagosra, mert igen szépen megállja a helyét tartósság szempontjából is, illetve egészen vállalhatóan pattog le, már, ha ennek van értelme. :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. december 18.

nikol

Korcsoport:  -
2012. augusztus 26.

DittyCat!!! Én is pont így jártam a Bourjois 9-is sötét lila színű csillámos lakkjával. Csodálatos színe van, teljesen beleszerettem,és egyszerűen képtelen megszáradni! Ennyi pénzért többet vár az ember.Ja bocsánat van még egy csillámos, csak az piros.Valószínű a csillámos lakkjaikat nagyon elszúrták, mert van egy krémszínű lakkom is, és az rendesen megszárad nincs vele gond.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2012. augusztus 26.

lil

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2012. július 4.

Az ecset miatt adtam négy csillagot, mert az irtó jó, amúgy 3 csillag a lakk. Egy vonással fedi a kormeimet, így tényeg nagyon gyorsan megy a lakkozás. Nekem egy világos árnyalata van meg, amit két rétegben kell felvinni. A száradási ido a második rétegnél hosszabb, ezért én a második réteget másnap viszem fel - lehet furán hangzik, de nekem így szebb az eredmény.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. július 4.

csokilany

2012. június 18.

Nekem gyorsan megszáradt, gyönyörű a színe is, tartós és az ecsetről én is ódákat tudnék zengeni - röviden: 5-ös. Az ára miatt viszont nem hiszem, hogy sok árnyalatot beszerzek... :(

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. június 18.

Julinka

Bőrprobléma: Bőröregedés
2012. május 29.

Nekem a korallszínű van meg és nagyon szeretem.Nagyon könnyű felkenni,viszont általában lefekvés előtt lakkozok és eddig én is mindig ágyneműlenyomatos körmökkel ébredtem,pedig száraznak tűntek...Két rétegben használom,alaplakkal.Ennek ellenére szeretem a bourjois lakkjait,mivel gyakran váltom a színeket (2-3 nap),a tartósságával sincs bajom.Kicsit nehezebb lemosni a csillámok miatt,de nem annyira,mint az Opis csillogós lakkokat.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2012. május 29.

carissima

2012. május 9.

Szinten a kepen lathato, 14-es arnyalatot vettem, most is az van a kormeimen. Nekem nagyon tetszik, szep a szine, csucsszuper az ecsete es tartos is. Bar en ket retgeben vittem vel, mert igy sokkal szebb a szin, de egy retegben is szepen fedett. Imadom benne az apro csillamokat, amik napfenyben szikranak :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. május 9.

Cicaki

2012. április 22.

Nekem a képen látható piros van, hát valami szörnyű! Alapozólakkra kentem, ennek ellenére annyira megfogta a körmömet, hogy hetekig piros volt, miután lemostam. Soha többet!
Egyetlen jó dolog van benne, az ecset. Ilyen ecsetet minden lakkba! De ezek után tuti nem veszek belőle semmilyen más színt se.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. április 22.