Bourjois So Laque! Körömlakk
Ár: | 1740 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 10 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogáriék, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: anonymous, Módosítva: 2011. november 3.
Kiszerelés: | 10 ml | |
Lelőhely: | drogáriék, online | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Sajnos teljes csalódás.
Ajándék volt egy spirál mellé,de pénzt nem adnék érte az biztos.
Szerénytelenül mondhatom,hogy elég profi lakkozó vagyok,de ez a termék sajnos nem veszi fel a versenyt még a 200-300Ft-os termékkel sem.
Nagyon folyik,nem lehet szépen eldolgozni, az egyik réteg lehúzza a másikat,lassan szárad.,szóval nekem nem tetszik.
Pénzkidobás,mindamellett,hogy a márka egyébként elég meggyőző termékeket gyárt.

Sajnos teljes csalódás.
Ajándék volt egy spirál mellé,de pénzt nem adnék érte az biztos.
Pénzkidobás,mindamellett,hogy a márka egyébként elég meggyőző termékeket gyárt.

Nagyon szeretem ezeket a lakkokat. Jó minőségű, szép a fénye, a színek, és tartós. Mondjuk én nem mosogatok, de a hajmosást egész jól bírja.

Szerintem pont a kép jobb oldalán levő szín van meg (Fuchsia hype). Tök jó színe van, az üvegben inkább pinkes, a körmön megszáradva kicsit pirosasabb, cseresznyésebb árnyalat lesz, nagyon tetszik. A munkahelyemen is megdicsérték. :) Nálam nem bírja a hét napot, gél hatású fedőlakkal valahol az 5. nap környékén kopni-pattogni kezdett, de azért ez még így is korrekt.

Volt egy hosszú időszak, amikor egyáltalán nem festettem a körmeimet, nem is vágytam rá. Aztán egyik pillanatról a másikra elkezdtek vonzani a nude manikűrök. Rendszerint megnéztem más nők festett körmeit és konstatáltam magamban, hogy ez nekem is kell. Rengeteget keresgéltem, olyan körömlakk után, ami természetességet tükröz, ha kopik sem szúrja ki más szemét vele, mégis szalon közeli állapotot tükröz. Számos lakkot próbáltam, de valahogy a kezdeti ügyetlenségemet beleszámítva nem tetszett az eredmény. Ebből a körömlakból egy halvány rózsaszín színt szereztem be. Először kicsit halványnak tartottam, többszöri átfestés után sem fedett annyira mint elképzeltem. Végül rájöttem, hogy nekem erre van szükségem. Kiemeli az egészséges körmök szépségét, egy pluszt ad neki, nem eltakar. Hosszú ideje a kezeimen csak ezt használom, és jelenleg nem is vágyom többre. Kaptam olyan bókokat, miszerint olyan mintha francia manikűrt csináltam volna, és hogy milyen szépen csillog, pedig csak ezzel a lakkal festettem át egyszer.

Egy csodálatosan szép barackos színem van ettől a márkától. Számomra az egyik kedvenc lett, mivel jól fed, gyorsan szárad és nagyon tartós.

Álomszépen fed, tartós, az ecsettel könnyű dolgozni és sokszor 4 napot is kibír fedőlakk nélkül is, más lakkokkal szemben, amiket a körmöm általában 1-2 nap után szabályosan "ledob". A színek csodálatosak. Nagyon szeretem, egyetlen hibája, hogy lassan szárad, így csak ráérősebb napjaimon használom.

Ebből egyszer vettem akciósan egy nagyon szép halvány rózsaszínt. 3x festettem ki vele és még mindíg átlátszó volt és lassan is száradt, nem is bírtam kivárni, le is mostam. Egyáltalán nem jött beez a szín, mert nem fedett rendesen, el is ajándékoztam azonnal. Lehet a sötétebb színek jobbak, én nem szeretem az átlátszóakat. Az opi a legjobb, ott a világos színek is nagyon szépen fednek.

Nem tudok semmi kifogásolnivalót megemlíteni rajta, szóval 5 csillagot kap. :)

Nem tudok semmi kifogásolnivalót megemlíteni rajta, szóval 5 csillagot kap. :)

Nekem egy piszkos rózsaszínem van,gyönyörű szín, még a Pshiit kollekcióban szerepelt. Én rajongok ezért az ecsetért, nekem annyira kézre-körömre áll!
A száradás hamar megvan, a tartóssága semmi extra, de nem rossz.
lehetne mondjuk több szín is, kedves Bourjois:)

A száradás hamar megvan, a tartóssága semmi extra, de nem rossz.
lehetne mondjuk több szín is, kedves Bourjois:)

Nekem a francia szett van meg. A fehér nagyon hamar besűrűsödött, nyúlóssá vált, de egyébként szépen fedett, egy réteg is elég volt belőle. A nude (vagy inkább halvány rózsaszín) szerintem túl világos, nem mutat rajta jól a fehér, én mindig önmagában használom. Az átlátszó fedőlakk nagyon jó, gyorsan szárad, szép fényt ad és tartósabb tőle a manikűr. Viszont, a két előbbi lakk nagy hibája, hogy nagyon lassan száradnak egy rétegben is, két vékony rétegben pedig még több nap elteltével is vigyázni kell, mert akármivel kis csíkokat lehet benne hagyni. Szeretem a Bourjois termékeket, drogériás szinten nagyon jó minőségűek, de a lakkokat nem ajánlom tőlük.