Szolárium krémek

2.8
Hozzáadva 2019.05.14.by

DDDory

• Ultra Fejlett Plateau 400X fekete bronzosító technológiával
  • A kakaó, a kókuszdió és a sheavaj keverék a buja és érzéki bőrkondicionálásért
  • A Double Dip Soufflé lágysága és sötétsége rádupláz a szépségre
  • Csipetnyi DHA (csík és foltmentes hatás)
  • Természetes bronzosítók
13 000 Ft-tól

2020.03.31. 11:59

Az illata engem nem zavar, viszont igyekeztem nagyon vékony rétegben felvinni szoli előtt, és 2-3 órával rá iszonyatosan kiszárítja a bőröm, pattanásom is nőtt már tőle 1-2. Extra barnító hatást nem tapasztaltam, ugyanolyan színem lett, mint szokott. Ami engem meglep, hogy ha szoláriumozás után kenem be magam egy sima testápolóval, akkor nincs ilyen kiszáradás, és sokkal szebb, barnább a bőröm. Számomra nem éri meg ezt az árat.

2020.02.28. 11:26

Szerintem is marha jó, nekem kifejezetten bejön az illata :) Mindenképp érdemes szoli előtt krémet használni, mert full beráncosodik az ember bőre :SÉn alig 9 ezerért rendeltem a netről a terméket, örültem is, hogy 400 x-os barnítós úgymond csak ennyiért vehető. Volt egyszer egy 200 X-osom i, mintha az picit láthatóbb lett volna, de mondjuk mostanság már nem is szolizok annyit, na meg függ a szoli csövektől is, hogy milyenek.Szóval alapvetően meg vagyok elégedve a termékkel, de mégis, legközelebb maradok a 200 x-os barnítósnál :))

2020.02.21. 00:02

Nekem szerencsere bevallt :)1. Konnyen kenheto normalis adagolasba nem hagy ragacsos erzetet. Gyorsan beszivodik.Hidratal azonnal csokibarnasagot nyujt elso alkalom utan is! (Persze ez fugg attol is ki mennyi alkalommal jar szolariumba hetente milyen gepbe hany percre es milyen a bore..)!!! Az illata elsore tenyleg egy kicsit “ferfi deo” illatu de szerencsere ez hasznalat utan “nem erzodik” nalam legalabbis kellemes illatu marad szoli utan is :) nem olcso de mivel nekem bevallt igy tobbszor vettem mar es fogom is !! Hasznalat utan kezmosas ajanlot

2019.12.01. 00:00

Australian Gold cheeky brown krémjét használtam eddig. De már nincs, így erre esett a választásom. Esküszöm első használat után azon gondolkodtam hogy nem is az van benne és lehúztak a pcsba. Büdös, Rohadtul büdös, én ezen nagyon kiakadtam...Szoli után bevíllant mire hasonlít!!!!! Mint a párszázas tusfürdő amit a balcsin a pasim vett kézmosónak!!!! Férfi tusfürdő szagú!full Ugyanaz,Katasztrófa. Nem elég hogy büdi de legalább szar is. Nem csinál semmit. Legalább sok pénzt kilehetett érte fizetni...

2019.10.07. 11:43

Illatában nem hasonlít a csokira, viszont az összetevői miatt tényleg "dupla" barnaságot lehet elérni vele.