Lelőhely: Parfümériák, online

Linett21

30 ml, 50 ml ésd 100 ml

Megjelenés éve: 2024

Fejjegy: levendula

Szívjegyek: vanília, vanília absolute, bourbon vanília, vanília kaviár

Alapjegy: pacsuli

35 000 Ft, 50 000 Ft és 70 000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2025.03.12. 07:58 - 2024.12.16. 14:29

Pigmentfoltok

Jöttem felpontozni. A sima Goddesst birtoklom és szeretem, egy végtelenül kedves, finom, komfortos illat. Az Intense egy nagyon más vonal. Mély, szexi, provokatív. Első kifújáskor azért lesokkolódtam, brutál levendulás. Majdnem el is konyveltem szegényt egy hatalmas mellefogásnak, de 10 perc után valami csodás illattá szelídült. Rajtam a vanilia dominál, és kókuszt érzek még. Mindenképp hideg időjárást óhajtó illat. 4-5 óra után talán elmegy egy picit maszkulin irányba, nálam pont határeset. De nem tudom nem a csuklómat szagolgatni.

Utoljára szerkesztve: 2024.11.05. 11:52 - 2024.11.03. 14:22

Pattanások (acne)

Hála a jó égnek, hogy elcseszerintették, különben most ezt is vehetném meg. Hála a jó égnek raktak bele pacsulit, úgyhogy ez nekem intő jel volt, hogy semmiképp se vegyem blind buy-ra (ez nálam alapszabály, amiben van pacsuli, azt nem veszem meg úgy, hogy előtte nem teszteltem le), úgyhogy mikor elmentem a dögleszgbe és megszagoltam meg is tudtam állapítani, hogy erre nekem nincs szükségem. Az eredeti úgy volt tökéletes, ahogy volt. Mondanám, hogy nem értem miért kellett meggyalázni az anyaillatot, dehát hazudnék, pontosan tudom mi szükség volt erre, nyilván újabb bőrt akartak lehúzni a vásárlókról, de szerintem ezzel most marhára melléfogtak, messze nem kerül annyi megvásárlásra, mint az eredetinél. Az eredetivel ellentétben ebben a levendula dominál és hát mit ad isten a pacsuli is elég komolyan észreveteti magát, akik meg külön érzékenyek rá azoknak duplán kínlódás lenne ezt hordani. Inkább beruházok majd még egy üvegre az eredetiből, ez meg remélem hamarosan eltűnik a süllyesztőben.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.05. 14:15 - 2024.09.24. 13:09

Zsíros bőr
Tág pórusok

A negatív véleményem meglehetősen befolyásolja, hogy alapból én nem szeretem a tiszta levendula illatot. Azok a levendulás parfümök, amiket szeretek és használok, csak azért maradtak meg nálam, mert jóformán nem szagolom ki belőle az összetevőt, csak valahogy az megtámogatja az egyébként édes illatot úgy, hogy egy már-már maszkulin, de inkább egy karakán, vagányabb csaj illat legyen. Viszont ebben a parfümben a levendula az elején annyira erőteljes, hogy számomra luxus lakásillatosítóvá válik miatta. Aki viszont kifejezetten szereti a levendulát, és magán is el tudja viselni, érdemes vele tennie egy próbát.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.05. 14:16 - 2024.08.15. 08:24

Kombinált bőr

Az anyaillatot tavaly nagyon lehúztam, szerintem egy totál felesleges parfüm. Ettől függetlenül tettem ezzel is egy próbát, mert az a tapasztalatom, hogy manapság a flankerek jobban sikerülnek az anyaillatnál. Nos, ez is sokkal jobb. Végre nem egy elcsépelt Mon Guerlain hasonmás. Erősen levendulás, majd a leszáradás füstös vanília és levendula. Ősszel lehet tesztelem még tovább, mert nem a mostani időszak az övé. 4 csillagot kap.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.05. 14:16 - 2024.08.10. 18:33

Száraz bőr

Nagyon kíváncsi voltam már rá és végre találtam is egy olyan parfümériát, ahol teszter is volt belőle. Rajtam az indulás sokkal levendulásabb, mint az eredeti változat esetében. A leszáradás szép, finom vaníliás-pacsulis illat. Nem ez a most megint induló kánikula való neki, de el tudom képzelni, hogy a hűvösebb, őszies időben jó lesz ez. A tartósság rendben, sokáig illatozik és jól érezhető bő méteres távolságból is. Ha választani kell, akkor nekem az eredeti jobban tetszik, de ezzel a változattal is jól kijövök.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.05. 14:18 - 2024.08.08. 04:47

Száraz bőr
Nincs

Remek kezdet, kevésbé szép vég. Jóval aromásabb, "pasisabb" felfújás után; a levendula erősebb, mint az anyaillatban és jóval tovább is tart (hálisten). A kezdete nagyon tetszik, a vanília puhábban és később kúszik be, rajtam összességében kevésbé édes is az összhatás. Eddig nagyon jó! Ami (egyelőre) zavar benne, az a leszáradás után rögtön beütő pacsuli. Ebben az illatban nem is érzem létjogosultságát, minek? Tényleg minden vanília-pacsuli végű mostanság, én is úgy érzem, picit nekem már ez uncsi. Tartóssága rajtam valahogy mégis rövidebb, mint az OG; max. 4-5 óra. Még próbálgatom bőrön, de biztosan szebb hűvösebb időben, mint 30 fokban. Az ára viszont továbbra sem épeszű az illatélményhez képest, várom, hogy legyen vhol utazóméretben; abba beruháznék télre, de teljes üvegében egyelőre azért ez röhej. Az üvege full egyezik az anyaillatéval, vigyázat, remekül összekeverhetőek. :-)