Ezt a terméket már nem gyártják!

Bvlgari Omnia Indian Garnet EDT
Ár: | 9080 Ft | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 25 ml és 65 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | parfümériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: hagicica20, Módosítva: 2021. március 15.
Kiszerelés: | 25 ml és 65 ml | |
Szívjegy: osmanthus
Alapjegy: ámbra
VÁSÁROLD MEG
Állapot: új,
Mintát rendeltem belőle. Jó kis illat, kellemes, nem tolakodó. Csak azért lesz négy csillagos, mert elmaradt a ,,hú ezt nekem találták ki" érzés. Tartóssága is elég jó.
Update: 100 csillag, nagyon az én illatom (az egyik 😅)! Ha valakinek lenne eladó, írjon, köszönöm!

Nálam ez volt a valaha volt legnagyobb kedvenc! Még mindig megszakad a szívem, hogy már nem gyártják szóóóóval ha valaki esetleg tud egy ehhez hasonló illatot az ne legyen rest megosztani velünk! Kösziikösziii :D

Nem is ertem a lepontozast. :) legnagyobb kedvenceim egyike. Még csücsül egy bontatlan a szekrényben, de az az utolsó és sírok. Ez rajtam egy nagyon finom fűszeres, egzotikus omnia. Az anyaillat legjobb verziója. Nálam csak ez, a Crystalline és az omnia a befuto, az összes többi csalódás. Imádom ősszel de télen is ezt fujnam, ha nem spórolnék vele.

Nagyon finom picit retro tisztaság illat,melyet ősszel tudok elképzelni. Sajnos a bőröm nem szereti,ledobja. Irigylem, akin tündököl.

Nagyon különleges illat. Számomra afféle nyáresti romantikus, naplementében andalgós illat. A tartóssága nem a legnagyobb erőssége, de nagyon sajnálom, hogy megszüntették. Notinon, itt ott még néha fellelhető.

Én imádtam ezt az illatot. Nekem ez abszolút téli parfüm, engem az ünnepekre emlékeztet a fűszeres, narancsos illatával. Sajnos a tartóssága miatt le kell vonjak egy pontot.

A parfümériában a papírra kifújva nem tetszett az illata. A bőrömön ki sem próbáltam ezért, aztán addig mozgatta a fantáziám, hogy rendeltem egy tesztert, mivel illatcsaládilag egyezünk (orientális-virágos) és nem is fájdult meg az illatától a fejem.
Nem mondom, hogy rossz, de még barátkozom vele. Nincs olyan különleges, mint anno a Notte, ami a nagy-nagy kedvencem volt ettől a márkától. Az egy kihívó és különleges illat volt a maga vodka és dohány illatával és mellesleg az is orientális illatcsaládba tartozott.
Szóval barátkozunk. Amolyan minden napra való parfümnek gondolom, de majd meglátom.
Tartósságáról még nem tudok nyilatkozni.
Update 2019.06.17.
Sajnos, mivel nem nagyon szerettük meg egymást, tovább adtam. Az új tulajdonosa nagyon szereti. Nálam sajnos nem volt elég tartós és nem is fogott meg annyira, hogy maradhasson. Mostanában már ettől a cégtől egy parfüm sem fog meg. Nagyon sajnálom. :(((

Tartósságáról még nem tudok nyilatkozni.
Update 2019.06.17.

Nagy rajongója voltam évekig a Bvlgari Omnia sorozatnak. Így ez az illat sem hiányozhatott a gyűjteményemből. Azóta üvegében eladtam, 5mlt megtartottam belőle és ma ezt fújtam magamra. Nagyon ritkán dicsérik meg az illatomat, nem vagyok -egy csíkhúzó típus...😂😂de ma megdicsérték.. Úgy örültem😁😁😁
Kitűnő illat szerintem. Narancsos indítás, virágokkal a közepén, meleg ámbrás alapon..hmmm. Hozza azt a csodás fásságot, amitől az Omnia sorozat olyan Omniás...😂😂. Én semmi maszkulint nem érzek benne, nagyon is egy nőies illat. A szillázsa egész jó, a tartóssága már nem annyira. 4 évszakos illat szerintem, de én inkább tavasz - nyár fújom, bár már nem sokáig, mert mindjárt elfogy....

Sztem ez egy igazán jòpofa, mondhatni frappáns, egyedi illat. Kifejezetten tetszik, továbbmegyek, az Omnia sorozat egyik legjobbja! Én kifejezetten nyári illatnak, kánikulaillatnak gondolom, legalàbbis magamon olyankor tetszik leginkább. Kifùjva friss, narancsos-fűszeres, kristálytiszta, de lédùs is és még a fássága is fellelhető. Egy nagyon csepp maszkulin csavar rejlik benne, valamint egy szép krémessége is van. Nem édes, nem gourmand, mégis szuper. Egyszerűen jò viselni! Leginkább az egyik nyári limited Cacharel Amor Amor Summer-re emlékeztet, de annál sokkal jobban tetszik.

Imádom parfüm, főleg tavasszal. Friss, kellemes, nem túl nehéz, nem hivalkodó. Többször újravettem már.