BYS

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek szájra
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: makacs.imola, Módosítva: 2012. március 6.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Sminkek szájra

A BYS kétfázisú ajakrúzs és szájfény egyben. A rúzs matt és intenzív színt ad, a színével harmonizáló szájfény pedig ragyogó csillogást kölcsönöz ajkainak.

9 gyönyörű, hosszantartó színárnyalatban.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Babuin

2013. november 27.

Az illata isteni, a pigmentáltsága is oké, viszont a tartóssága elég gyengécske.De ilyen árért nem kérhetünk mindent...:D

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. november 27.

Orsyna

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Túlérzékenység
2013. augusztus 15.

Meglepődtem a sok negatív véleményen.Nekem nagyon tetszik mind az állaga és a színe is.Most kentem fel úgyhogy hosszú távon nem tudok véleményt mondani, de az illata nagyon fincsi. olyan vaníliás gyümölcsös de egyből éreztem.Sokszor azért nem használok rúzst mert büdösek.De ez telitalálat illatban.A nude-os árnyalatot vettem.Eddig tetszik.:)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. augusztus 15.

mstindigo

2013. január 9.

Ez a kuka rúzs. Egy nude-os árnylatatot vettem, nagyon szép lenne, de az ajkamat csak a külső szélét a bőröm mellett fogja be, de nem az egészet, ilyet én még nem láttam. Ráadásul borzalmasan szárít, hiába is kenek alá ajakbalzsamot, vagy akár fölé. Senkinek nem ajánlom. Kár amúgy, mert szépek a színei. Életem legrosszabb rúzsa, ki sem mentem vele az utcára.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. január 9.

RozaVonT

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2012. július 21.

Igaz,hogy jó az ára,de nekem két napi használat után teljesen kisebesedett tőle a szám széle!Ja és csak is a rúzs lehetett a ludas,mert nem szoktam más után inni,mert attól precízebb vagyok és stb.!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. július 21.

coffelove

2012. június 27.

Egy piros színt választottam, és igazából meg vagyok vele elégedve. Egy idő után ha többször újrakened, akkor fura és kicsit ragacsos állaga lesz. Közepesen tartós, viszont nagyon olcsó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. június 27.