BYS Ajakrúzs és Szájfény Duó
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szájra | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: makacs.imola, Módosítva: 2012. március 6.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Sminkek szájra | |
A BYS kétfázisú ajakrúzs és szájfény egyben. A rúzs matt és intenzív színt ad, a színével harmonizáló szájfény pedig ragyogó csillogást kölcsönöz ajkainak.
9 gyönyörű, hosszantartó színárnyalatban.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Az illata isteni, a pigmentáltsága is oké, viszont a tartóssága elég gyengécske.De ilyen árért nem kérhetünk mindent...:D

Meglepődtem a sok negatív véleményen.Nekem nagyon tetszik mind az állaga és a színe is.Most kentem fel úgyhogy hosszú távon nem tudok véleményt mondani, de az illata nagyon fincsi. olyan vaníliás gyümölcsös de egyből éreztem.Sokszor azért nem használok rúzst mert büdösek.De ez telitalálat illatban.A nude-os árnyalatot vettem.Eddig tetszik.:)

Ez a kuka rúzs. Egy nude-os árnylatatot vettem, nagyon szép lenne, de az ajkamat csak a külső szélét a bőröm mellett fogja be, de nem az egészet, ilyet én még nem láttam. Ráadásul borzalmasan szárít, hiába is kenek alá ajakbalzsamot, vagy akár fölé. Senkinek nem ajánlom. Kár amúgy, mert szépek a színei. Életem legrosszabb rúzsa, ki sem mentem vele az utcára.

Igaz,hogy jó az ára,de nekem két napi használat után teljesen kisebesedett tőle a szám széle!Ja és csak is a rúzs lehetett a ludas,mert nem szoktam más után inni,mert attól precízebb vagyok és stb.!

Egy piros színt választottam, és igazából meg vagyok vele elégedve. Egy idő után ha többször újrakened, akkor fura és kicsit ragacsos állaga lesz. Közepesen tartós, viszont nagyon olcsó.