BYS

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: makacs.imola, Módosítva: 2013. június 21.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

A BYS alapozóecsete tökéletes eszköz az alapozó felvitelére, preciz fedést érhet el vele. Finom szálakból készültek, az ecsetek nyelei pont megfelelő méretűek, a színek kiválóan eldolgozhatók vele.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan

svivko

2013. március 6.

Mivel nem szavaztam bizalmat neki elsőre,csak a szemem alatti karikákat tüntettem el vele Vichy Dermablenddel. Hááát... Nem lett a szívem csucsája, szerintem kabukival sokkal szebb eredményt lehet elérni.
De ha nem sietős reggelekre szánjuk, hanem az esetleges csíkozódások eltüntetésére is van időnk, akkor jó termék.
Véleményem szerint nem elég tömött, viszont puha.
Adok neki egy négyest, aztán majd kiderült.
tesminked.hu -ról szereztem be.

Update:
Nagyon csíkoz, akárhogy forgatom, így sokkal körülményesebb, és hosszadalmasabb vele az alapozó felvitele. És még így sem érzem száz százalékosnak.
Egy olcsóbb kabuki jobban megéri az árát.
Két csillagot hagyok neki, mert nem hullik, és jó puha a szőre.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. március 6.

Véleményem szerint nem elég tömött, viszont puha.
Adok neki egy négyest, aztán majd kiderült.
tesminked.hu -ról szereztem be.

Update:
Egy olcsóbb kabuki jobban megéri az árát.
Két csillagot hagyok neki, mert nem hullik, és jó puha a szőre.