Carolina Herrera CH Men Privé EDT
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 50 ml és 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | parfümériák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: M1ke, Módosítva: 2016. december 5.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | 50 ml és 100 ml | |
Lelőhely: | parfümériák | |
Kategória: | Parfümök | |
Kiadás éve: 2015
Fejillat: grapefruit, pomelo, whiskey
Szívillat: kardamon, zsálya, kakukkfű, levendula
Alapillat: fák, tonkabab, bőr, benzoin
VÁSÁROLD MEG
Állapot: 2.5-5-10 ml fújósok kiadók belőle (2.5ml esetén 5ml fújós félig töltve)
Állapot: 5ml / 10ml fújós üvegben
Elsőre a "fiatalok Fahrenheit-je" jelző ugrott be róla.. de gyorsan jelzem, hogy nem, egyáltalán nem hasonlít rá, ellenben ha a Dior klasszikus illata a nagyfiúk egyik komoly fegyvere, akkor a CH Prive a fiatal csibészek jól választott és minőségi vízipisztolya.
Az utóbbi idők egyik meglepetése számomra a designerek között. Egész tartós, őszi/téli bőrdzsekis illat némi édeskés akkorddal és egy emberes adag whiskey-vel nyakon öntve..

Az egyik legsokoldalúbb, legjátékosabb férfi illat, ami az utóbbi időkben megjelent. Lassan 3 éve.
Viszont, semmi esetre se vedd meg anélkül, hogy előtte ne próbálnád ki, lehetőleg a nyakra fújva, mert nem áll jól mindenkinek.
Sajnos én sem tartozom közéjük, de ugye „nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni." Csak sok gyp-s ezt képtelen felfogni.
Erős, markáns és a tartóssága is nagyon odab*sz.
Kicsit a Dior Homme és a La Nuit de l`Homme köztes illatának érzem, de mégsem, mert azokban egyikben sincs whiskey. Ebben az illatban pedig főként az uralkodik. Ár-érték-minőség arányban a lehető legjobb.

Erős, markáns és a tartóssága is nagyon odab*sz.

Krémes,szexi,melengető,rosszfiús illat. Télen legjobb választás,de nyáron eszedbe ne jusson magadra fújni.

Már lassan két éve jött ki,és meglepődve tapasztalom,hogy kb senkit sem érdekel itthon. na mindegy.. Ha véletlen erre tévednél,és alkalmi/randi parfümöt keresel,akkor ezt mindenképpen próbáld ki. Szerintem nagyon minőségi illat,a tartóssága a bőrömön viszont csak átlagos. A lányoknak pedig nagyon bejön :)