Sminkek arcra

Hozzáadva 2023.03.13.by

Fiorentina

20 g

2021 nyári, limitált kiadás

“Pura Vida in Costa Rica” – Costa Rica lakosai számára ez azt jelenti, hogy a pozitív dolgokra fókuszálnak az életben és teljesen kiélvezik azokat. A palettával ez a könnyed hozzállás a mi sminkünkben is megmutatkozhat. Négy különböző árnyalatával természetes barnaságot és ragyogó csillogást kölcsönöz az arcnak és a testnek. A selymesen puha textúrának köszönhetően az árnyalatok könnyen felvihetők és keverhetők.

2023.02.08. 08:28

A nagy mérete miatt nem kapott 5csillagot. Világos bőrömnek egyes színe túl sötét, viszont így is kihasználható a paletta. Mindig várom a Catrice limitált termékeit, most sem csalódtam. Szemhéjpúder palettája is gyönyörű ennek a kollekciónak.

2021.09.24. 05:36

Imádom, tökéletes. Nekem egyedül az nem tetszik, hogy nincs kisebb kiszerelés. Nagyon sokáig használható viszont cserébe. Nem tudom, hogy ennél van e szavidő, de ez tutkó több mint egy évig kifog tartani, pedig mindennap használom.Próbáld ki ☺️

2021.09.01. 13:57

Nem akartam megvenni, limitált kiadást még sose vettem, valahogy nem izgatott eddig egyik sem. Ezt is igazából impulzus vásárlás alkalmával vettem meg, pedig erre már évek óta nem volt példa. Amikor hazaértem azt gondoltam, hogy nekem erre igazából semmi szükségem és inkább eladom. De aztán kipróbáltam és úgy éreztem, hogy ennél jobbat, szebbet még soha az életben nem láttam. A highliter a bronzosító mind tökéletes színűek. Önbarnítozok, így az enyhén barna bőrömön remekül mutat. Tartós és nagyon kevés felvitelével is már szép hatást lehet elérni. Rengeteg van a dobozban, évekig elég lehet ez a mennyiség. A csomagolását én sem érzem a legstabilabbnak, gondolok itt a doboz záródására. Illetve a termék szaga megdöbbentő. Masszív és nem kellemes. Engem a tempera festékre emlékeztet, de felvíve az arcra ez nem érezhető. Emiatt nem vonok le pontot, mert valami gyönyörűek a színek és egyelőre életem egyik legjobb sminkvásárlásának tartom, hogy megvettem ezt a palettát.

2021.08.19. 09:59

Bevallom eddig nem nagyon foglalkoztam a highlighterekkel, bronzosítással, főként mert túl világos a bőröm az év nagy részében és fura színekkel operál az összes paletta. Viszont most tengerparti barna vagyok, és betévedve a drogériába ez fogadott. Gyors swatch után nem is gondolkodtam tovább, jött haza velem. A bronzer nekem így is kicsit túl arany fényű, illetve az egyik highlighter is, de a másik két szín az telitalálat. Gyönyörű szaténos fény, lebarnult bőrhöz illő kontúr, nekem ezzel meg is van a nyári smink. Lehet, hogy később túl sötét lesz, de nem érdekel, ez az első ilyen palettám, és kifejezetten tetszik. Gyorsan lehet szépen felvinni, a tartóssága pedig kifogástalan. Egy hibája van (bár gondot eddig nem okozott): tényleg rohadt büdös… Olyan száraz vegyszer szagú.

Utoljára szerkesztve: 2023.08.19. 09:02 - 2021.08.10. 16:06

Kezdem a negatívumokkal. Az illata nem jó. Nekem büdös. 1 szép fényű highlighter, kettő nagyon hasonló halványabb és egy bronzosító ami világosabb és lehet építeni. kicsit kevés nekem ez így.Pozitívum a csomagolás, a megszokott Catrice minőség, nagyon sokáig elég, árban is baráti.Kiknek ajánlom? Akik szeretik a limitált kiadásokat, highlighter függőknek és a bőrszínük nem hófehér még télen sem.UPDATE: Az illata ennyi idő után már alig érezhető. Gyönyörű a bőrön, aki szépen barnul azon méginkább. Szemre is használtam a matt bronzosítót jól kiegészíti a három fényes highlighter.

2021.08.06. 13:08

Szeretem nagyon. Világos és sötét bőrűeknek is egyaránt jó. Nagyon tartós is :)