Catrice Hegyező
Ár: | 649 Ft | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: andrej, Módosítva: 2020. február 26.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Egyéb | |
- könnyen és gyorsan hegyezi meg a fából készült ceruzákat
- dupla nyílású - klasszikus és erős ceruzákhoz
3 színben kapható
Olyan, amilyennek lennie kell. Kényelmes vele hegyezni, már évek óta használom és még mindig semmi baja. Alapdarab egy sminktáskában.

Amikor megvettem nem voltam vele elégedett, a vékony ceruzákat nagyon furcsán hegyezte. Kiderült, hogy egy sorja volt benne a penge mellett, azóta teljesen jól működik. Elég éles és könnyen hegyezi a ceruzákat. A tartálya nekem kicsit kicsi, de praktikus, hogy nem foglal nagy helyet.

kicsit drágának találtam, amikor megvettem, de megérte, már kb. 5 éve használom. tökéletesen működik, szépen hegyez. piros színűt vettem, de a többi is szép. alap cucc.

A legjobb hegyező! Nekem lila színben van meg :)

A legjobb hegyező! Nekem lila színben van meg :)

Mar a 2.ilyen hegyezomet hasznalom ugyanis a biztonsag kedveert beruhaztam megegyre. Amir iger azt maximalisan hozza, problemam meg nem volt vele semmilyen problemam.

Mindent hoz, amit kell. Én teljesen meg vagyok elégedve vele, nagyon szépen lehet vele hegyezni. Ha bármi baja lenne, biztos, hogy ezt venném meg!

Az nem igaz, hogy csam két színben kapható, mert nekem magenta színben van és még volt kékben is. Szerintem nem kell, hogy pl. egy szemceruza tűhegyes legyen.
Sok drága ceruzámat mentette meg. Nagyon éles a pengéje, én szeretem
😆

Sok drága ceruzámat mentette meg. Nagyon éles a pengéje, én szeretem
😆

a kisebb lyuknak hamar van vége,amitől tompa lesz a ceruzák vége

a kisebb lyuknak hamar van vége,amitől tompa lesz a ceruzák vége

Nekem csak egy kevésbé szép türkiz jutott (pedig annyira szép ez a fekete-fehér verzió *.*) de ezt leszámítva nagyon szeretem, igazi minőségi hegyező. Az előzővel (S-he) mindig kitörtek a ceruzáim hegyei, azt hittem a ceruzákkal van a baj, de nem. :)

Nincsenek nagy elvárásaim egy hegyezőnél. Ne törje a ceruzák hegyét, ne pocsékoljon és legyen masszív. Ezeket tökéletesen tudja.