Sminkek szemre

Catrice Lash Couture Classical Volume Lashes Műszempillák

Hozzáadva 2020.02.26.by

EmmaHeather

2017.12.29. 12:16

A Catrice Beauty Boxban volt található, gondoltam kipróbálom, viszont használhatatlan a ragasztója.

2016.07.01. 20:15

Nem vált be, elég kemény és nehéz viselni. :/ Pedig szép lenne...

2015.11.30. 12:01

Akciósan vettem pár száz forintért, de sajnos tiszta műanyag, és amikor fel ragasztottam olyan volt mintha húzná lefelé a szemhéjam annyira nehéz. Nagyon mű, nagyon kényelmetlen.

2015.08.11. 09:41

Nem is tudom...a menyasszonyi sminkemhez vettem, de szerencse, hogy volt otthon egy másik bontott, mert ez rettentő hivalkodó és óriási is. De ennek ellenére valamiért tetszik, viszont nem sok alkalom van, amihez használhatnám. Picit túlzás.

2015.06.22. 20:43

Pont megjegyeztem volna magamban, hogy de klassz a doboza, aztán próbáltam kinyitni, nem ment, beszorult, aztán sutty, vitte a fél körmöm :( :( Haragszom. Maga a pilla műanyag, hajlékony, könnyű, és nagyon mű hatású marad feltéve is, nem a legjobb, de azért szép.

2015.02.15. 20:10

Nem tudom hányféle pillasor van ebből a termékből, nekem egy viszonylag drámaibb van meg (talán a képen látható). Hétköznapra soknak érzem, ahhoz túl fényes és "mű", viszont alkalomra egy drámaibb szemsminkhez tökéletes! Azt kell hogy mondjam, hogy ez az első olyan műszempilla, amihez a műszempilla ragasztó mondhatni nem rossz. Az is igaz, hogy eddig nem volt dolgom túl sokszor műszempillával, ragasztóval sem. De egy fél napot egy rövid szunyókálással együtt kibírt :) Persze nem tudom, hogy egész napra/estre mocorgással, könnyekkel vagy egyéb külső hatással együtt hogy bírná. Sokan dicsérik a Duo ragasztóját, lehet hogy egyszer beszerzem és kipróbálom azt is. Eddig 5*, majd update-lek, ha huzamosabb ideig is viseltem!