Catrice Lash Couture #InstaVolume Műszempilla
Ár: | 1329 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 1 pár | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: becca483, Módosítva: 2018. szeptember 13.
Kiszerelés: | 1 pár | |
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
"Insta Ready: Kócos kialakítású műszempilla az azonnali dús hatás és drámai tekintet érdekében – nem lesz szükséged filterekre."
VÁSÁROLD MEG
Állapot: vadonatúj
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Szép, nekem hetköznapra is simán hordható. Tartós ragasztó, kényelmes érzet.

Szép, nekem hetköznapra is simán hordható. Tartós ragasztó, kényelmes érzet.

Imádom :))) A band jó hajlékony, a pillák természetesnek hatnak. Szerintem könnyű felrakni, pedig nem régóta használok műszempillákat. Nem a hozzá adott ragasztóval szoktam feltenni hanem DUO-val, amit hozzá adtak azt bedobtam a táskámba, ha esetleg nap közben korrigálni kellene (még nem kellett, szóval nem tudom milyen). Elég tartósnak tűnik, már jópárszor használtam ugyanazt a párt, persze kicsit macerás leszedegetni a ragasztót és letisztítani, de megéri.

Nekem kicsit vékonynak tűnt a szempillasor, ahová a ragasztót kell kenni, de nem volt rossz. A hozzá csomagolt ragasztó nem rossz, de nem túl tartós én a Duo szempillaragasztót ajánlom hozzá. Nagyon szép pillákat csinál egészen természeteset, de nekem nehéz volt felhelyezni hiába nem most raktam fel műszempillát először. Én szemüveg alá ezt a pillát még felteszem, az aliexpresszről amit rendelni szoktam brutál pillákat már nem. Összességében nekem tetszett a rejtett szememre. Ajánlom kipróbálni mindenkinek.

Meglepett, hogy a dússága ellenére egészen természetes. Ez volt az elő soros műszempillám, mégis könnyű volt felhelyezni, eltávolítani, és valóban többször is használható, micellás vízzel könnyen lejön a ragasztómaradvány is róla.

Tökéletesen passzol a szememhez nem túl kirívó, hosszú. Szép cicás hatás lehet elérni vele. nem a saját ragasztójával használom arról nem tudok nyilatkozni, de magát a műszempillát már többször használtam, rengetegszer felraktam már ugyan azt, szóval többször is használható ja leszeded a ragacsot róla. 100% elégedett vagyok ár érték arányba nekem tökéletes

Nekem kicsi és mélyen ülő szemem van, ezért rettenetesen állt. Nekem túl hosszúak a szálak, de a keresztezés azért segít rajta, nem természetellenes. Próbáltam megvágni, de sajnos úgy sem volt szép rajtam. Az íve szép egyébként és felhelyezni sem egy nagy muatvány, de nem áll jól mindenkinek.

Elégedett vagyok vele. Könnyen felhelyezhető, meglepetésemre a mellékelt ragasztó is jól működik. Nem túl drámai a hatása, de még így is szépen kiemeli a szemeket. Emiatt hétköznaponként is szívesen viselem.

Nagyon szeretem,tökéletes a hosszúsága is és nincs műanyag érzete a pillának.

Nagyon szeretem,tökéletes a hosszúsága is és nincs műanyag érzete a pillának.

Imádom! Nagyon könnyű felhelyezni, nem drámai, de azért szép hosszú. Egyedül a ragasztója miatt adok 4 csillagot, azt mindig kidobom, másikat használok helyette.

Életem első műszempillája, amivel teljesen elegedett vagyok! Hosszusag, hajlekonysag tokeletes, a ragaszto is hibatlan. Eltavolitani is konnyu volt, kicsit erosebben huztam es jott magatol. A ragaszto nem irritalta az extra erzekeny szememet. Fotozas alkalmabol helyeztem fel, es teljesen termeszetesnek nez ki a nagy felbontasu fenykepeken is - kb mintha profi 3D pilla lett volna felrakva, semmi mű, műanyag, merev hatasa nincs se eloben sem a kepeken! Hatalmas csillagos otos a reszemrol.

Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)