Ezt a terméket már nem gyártják!

Catrice Neo Geisha Absolute Eye Color Szemhéjpúder
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Kmanci, Módosítva: 2014. december 18.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Erősen pigmentált finom szemhéjpúder. 4 színben elérhető, melyek közt található fényes és matt árnyalat is.
- 01 Japaneyese
- 02 Discreet Artist
- 03 Dance In Gion
- 04 Planet Tokyo
A zöldet vettem meg akciósan talán 300-ért, a színt akartam kipróbálni, mielőtt veszek egy MAC Kelly-t. Ennyit meg is ér, pláne, hogy kiderült, nem áll olyan jól, mint képzeltem. Nyáron biztos használgatom majd.

Na, nekem meg az első van meg (Japaneyese), ami erősen kékesszürke. Színre szép, tartós is, viszont kb. 4x kell kikennem vele a szemem, hogy egyenletesen fedjen. 500-ért vettem, annyit megért. Viszont a francba a drogériákkal meg a kriptavilágításukkal, hogy nem lehet normálisan látni a sminkek színét (én szürkének néztem).

A 04-es Planet Tokyo-t vettem meg az akciós kosárból 500 forintért. Nagyon tetszik:) Nagyon szépen pigmentált, élénk színe van. Nyárra nagyon jól mutat!:)

A Discreet Artist-ot vettem meg, ami rózsaszínes-barackos színű. Porzik és lisztszerű, szóval szemhéjalapozó nélkül felvinni a szemhéjra olyan, mint halottnak a csók. Ár/érték...hááát...gyenge 4-es, mert ha azt nézzük, hogy egy E.l.f. vagy egy Make Up Academy szemhéjpúder jobban fog és grammonként olcsóbb, akkor ez a Catrice túl van árazva (2 gramm és 900 ft..holy sh*t). Próbának megérte, de nélkülözhető. Kegyelemből 4 csillag.

Nekem a lila színű van meg, nagyon szép erőteljes a színe. A minta is gyönyörű rajta. 900 Ft-ért vettem, szerintem megéri az árát, én az összes Catrice szemhéjpúdert imádom.