Ezt a terméket már nem gyártják!

Catrice

Ár:   879 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   10 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Piko888, Módosítva: 2017. október 6.

Kiszerelés:   10 ml
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Ez a hosszan tartó, magasfényű lakk a körmök "kis fekete ruhája" lehet. Optimális fedést és egyenletes színhatást biztosít, egy csipetnyi színnel fokozva.
A csaknem fekete textúra 6 árnyalatban érhető el: zöld, szürke, kék, ibolya, piros és barna.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

AnnaR

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2017. december 8.

Leárazáson csaptam le rouge, valamint a vert árnyalatra és te jó ég...! Életem egyik legjobb vétele volt! Nem rajongok a márka smink termékeiért, de ez a lakk fantasztikus!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. december 8.

misshkitty701

2017. november 2.

A noir rouge árnyalat van meg, tökéletes. Ez a kedvenc körömlakkom mind közül, tartós, és imádom a színét.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. november 2.

dnelli

Bőrtípus: Zsíros
2017. március 3.

Én a Noir széria megjelenése előtt fél évvel egy csomó boltot átforgattam, hogy találjak valami sötétkék lakkot, ami nem rikító, nem híg stb, hanem valóban sötétkék, majdhogynem fekete. Hát, mondanom sem kell, hogy nem találtam, szóval otthon kevergettem a körömlakkjaim, hogy találjak ilyen árnyalatot. És aztán a Rossmannban megláttam az újdonságok között a Noir-okat, és konkrétan letéptem a polcról a Noir Bleu-t :D Pont ilyet szerettem volna, a minősége meg tipikus Catrice, vagyis a legjobb a megfizethető lakkok közül. Legközelebb a bíbor színű jön velem haza.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. március 3.

Smurfette26

2017. január 24.

Akciósan akadtam rá, gondolkoztam is egy darabig hogy tetszik-e ez majd nekem. És igen :) Kékben van meg, gyönyörű mélykék, egy retegben is már eleg erősen fed, ami külön meglepett. Vadászni fogok még belőle :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 24.

szofibab09

2017. január 15.

MESESZÉP! Imádom ezt a körömlakkort! A párom karácsonyra lepett meg vele, azóta egyszerűen szerelmes vagyok! Amúgy is rajongok a sötét körömlakkért, hát még ezért! Még a géllakról is lemondtam ezért ! :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 15.

hera96

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2017. január 14.

Noir bleu árnyalat van meg, nagyon szeretem. Imádom ezeket a színeket, valószínűleg több színt is meg fogok még venni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 14.

Alysse

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2017. január 9.

A bíboros Noir Rogue van meg, és nem csalódtam. Hozza a Catrice lakkoktól megszokott magas színvonalat. Elegáns mégis egyedi szín.
És még sokáig is bírja alaplakkal.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2017. január 9.

És még sokáig is bírja alaplakkal.

keettee

Korcsoport:  -
2016. december 23.

A Cassis árnyalatot vettem meg, ezzel készítettem el a karácsonyi manikűrt, és valami mesés. Fekete, kis lilás beütéssel, gyönyörű rajta a fehér nyomda. Az ecsete pont jó, az állaga tökéletes. Azt hiszem betárazok belőle, kedvenc lesz.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2016. december 23.

DettiZsu

Bőrtípus: Zsíros
2016. december 10.

Teljesen véletlenül vettem meg, szükségem volt egy fekete körömlakkra, lekaptam ezt a polcról, de fogalmam sem volt róla, hogy mi ez valójában. Így végül a sötétzöld árnyalatot birtoklom, amitől elsőre frászt kaptam, nem igazán az én színem a zöld, de kiváncsi voltam, így kipróbáltam. Egy rétegben látszik egy kis méregzöldes beütés, de elég foltosra száradt, két rétegben viszont teljesen fekete. Lényegében így nem sok értelme van a lakknak, mert aki a zöld áthajlás miatt veszi meg csalódni fog. Feketének viszont jó szín és nagyon szép fényesre szárad. A tartósságáról nem tudok nyilatkozni, a CN 2in1 lakkjával a leggagyibb lakk is egy hétig a körmeimen marad, pedig egyáltalán nem kímélem.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. december 10.

Kac

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. november 21.

A kékes árnyalatot vettem meg a megjelenése után azonnal. Kb.egész ősszel ezt használtam,nagyon szeretem,alap- és fedőlakkal sokáig bírja és nagyon tetszik,hogy ilyen különleges a színe. Egy nagyon szép mély farmerkék,ami feketének tűnik. Imádom! :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. november 21.