Caudalie Bio Szőlővíz Spray
Ár: | 1900-3300 Ft | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | 75 ml és 200 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | Vízhiány |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Biofeleség, Módosítva: 2015. március 25.
Ár: | 1900-3300 Ft | |
Kiszerelés: | 75 ml és 200 ml | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
Bőrprobléma: | Vízhiány |
100% biotermesztésből származó szőlőből nyert víz, gazdag nyomelemekben, vitaminokban (antioxidánsok) és hidratáló poliszacharidokban. Megnyugtatja, felfrissíti és hidratálja a bőrt, a nap bármely szakában.
Minden bőrtípusra, még ultra-érzékeny bőrre is.
Én nem éreztem, hogy jobban megérné, mint a többi hasonló spray. Mivel ezt rendelni kell a La Roche Posayt vagy a Biodermát elég ha beugrok a gyógyszertárba, ezért -lehet nem fair vele- de többet várnék tőle. Vagy a szőlő kivonat miatt, várnám, hogy egy kicsit más legyen, de az egyetlrn különbség számomra, hogy az iIllata a túlérett szőlőre emlékeztet. De ez meg negatívum.

szeretem, frissít, hidratál, egységesíti az arcbőrt. notino-n be lehet szerezni a caudalie termékeket. szavatosságra kell figyelni nagyon!

Az esti hidratálás után vagy csak önmagában használom.Semmi összetevők flanc,isteni illat ,szuper porlasztás,a száraz bőr barátja.

Nagyon finom szőlős illata van, és mindez parfüm nélkül. Elsőrendű a porlasztása, még nem találkoztam ilyennel. A hidratálása önmagában nekem kevés, kell rá a krém is, viszont együtt a kettő istenien hidratál, iszonyú sok nedvességet juttat be a bőrömbe, ha a befújt, de még nedves bőrre kenem a hidratálót. Számomra nem egy nélkülözhetetlen darab, de szívesen elhasználom, egy kis plusz luxus a bőrömnek.

Az Avene Eau thermale és a La Roche-Posay Serozinc mellett ezt is rendszeresen használom arcmosás után. Mindegyiknek megvan a maga előnye, valami, amivel egy kicsit többet nyújt, mint más permetek. A Caudalie egyrészt rendkívül jól hidratál, de ennél még szuperebb tulajdonsága a porlasztása. Nem nélkülözhetetlen termék, de nagyon szívesen használom.

Szintén iParfümériás (ma már Notinos) szerzemény, és nem a hírét jöttem rontani, mert nekem is nagyon nagy kedvenc lett. Még a nyári hidratálóimat használtam, mikor bejöttek a hideg, fűtést igénylő idők. Ezzel sikerült kibekkelnem, hogy ne feszüljön az arcom a könnyed hidratáló és a bőrcsoffasztó radiátor hőtől. Tényleg klasszul ért a hidratáláshoz, nem beszélve a csodaszép összetevő listáról. Illatmentes, és hatékony. Újra fogom venni!

IMÁDOM! iparfumeria-ról rendeltem 2 hónapja, azóta majdnem minden nap használom, már szinte el is fogyott sajna. Fantasztikus érzés melegben, de csak simán arcfrissítésre is. Nyugtatja az arcbőrt és hidratálja! Kár, hogy nem a legolcsóbb, de ha elfogy, biztosan újraveszem.

Ez valami nagyoooon jó! 2-3 x fújtam a bőrömre de ég és föld a különbség előtte és utána. Fincsi puha lesz tőle a bőröm, mintha be lenne krémezve.
Nyáron lesz igazán jó a nagy melegben tök jól fog hűsíteni :)

Nyáron lesz igazán jó a nagy melegben tök jól fog hűsíteni :)

Tényleg csodaszer. Azonnal feszesebb és hidratáltabb az arcom tőle, teljesen illatmentes, nem irritál. Nap közben is használom néha sminkre, remekül frissít.

Csodaszer kategóriába sorolnám.... Egy hete használom krémezés előtt és rendbe tette az arcom: hidratálta, megnyugtatta, eltüntette a pattanásokat.

Antioxidánsok: Vitis Vinifera (Grape) JuiceÖsszetevők megmagyarázva
A nitrogén egy gáz halmazállapotú molekula, melyet a kozmetikumokban hajtógázként alkalmaznak, mivel képes a vizet párává alakítani. Paula Begoun szerint a nitrogén kedvezhet a szabadgyökök keletkezésének és sejthalált is okozhat. Az össztevővel leggyakrabban termálvizes permetekben találkozhatunk.