Celine Dion Signature Testápoló
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Testápolók | |||
Kiszerelés: | 75 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: bugosgizi, Módosítva: 2015. június 18.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Testápolók | |
Testápoló a Celine Dion Signature illatával
VÁSÁROLD MEG
Állapot: Új
parfumbe nem nagyon szerettem. Testapoloja polcokon porosodott, ma hozzanyultam es uhh...miert nem hasznaltam eddig? Remelem latom valahol, mert ujra vasarolnam!!

Szerettem használni, nem ragad, jól hidratál, könnyen beszívódik, Ajándékba kaptam, magamnak nem vettem volna meg, nem igazán kedvelem a Celine Dion illatokat, de ez kellemes meglepetés volt. Kellemes, parfümös, tiszta, elegáns illata van.

Még korábban kaptam ajándékba a parfümmel együtt, de bontatlanul állt.
Nem rajongok az illatosított testápolókért, a száraz bőrömre csak a tipikusan arra való extra hidratálóat szeretem. :)
Valószínű kézkrémnek használom el.

Még korábban kaptam ajándékba a parfümmel együtt, de bontatlanul állt.
Valószínű kézkrémnek használom el.

Páromtól kaptam meg a parfümmel együtt. Mivel nagyon bejött, nagyon jól hidratált, meg az illatát is imádtam, hamar elhasználtam, és azóta se találtam meg újra. Pedig igazi különlegesség volt. Remélem, gyártják még, és el tudom csípni valahol!

Fantasztikus illatú testápoló. Ajándékba kaptam de sok hónapig még csak ki se bontottam. De mivel szeretem váltogatni a kencéimet mert a bőröm egy idő után hozzászokik ezért csak sorra került. Pozitívan csalódtam. Elég jól hidratál így olykor a szemkörnyékemet is bekenem vele. (primernek sem olyan rossz!) Korrekt kis termék. Még az érzékeny pl borotvált lábamat is szépen hidratálja.
Azért csak 4 csillag mert gyakran kell használni. De amíg tart a hidratációja addig nagyon patent. Persze ez egyénenként változhat de nálam pont nem nyert ez a része.
UPDATE: Elhasználtam az utolsó cseppig. A végére elég nagy szerelemmé vált. De továbbra sem hiszem hogy megvenném így marad a 4 pont. Viszont ettől függetlenül ajánlom mindenkinek! :)