Chanel Le Gel Coat
Ár: | 9350 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 13 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | parfümériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: hopihe11, Módosítva: 2019. augusztus 11.
Lelőhely: | parfümériák, online | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Gél hatású fedőlakk.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Szerintem ez a létező legjobb fedőlakk. És nem, az olcsóbb márkák nem tudják ugyanezt.
Nagyon fényes és kemény réteget húz a körömlakk tetejére, védi a körmöket, és amiben verhetetlen: a tartóssága. Egy hét múlva még ugyanolyan szikrázóan fényes, mint az első nap.
Szeretem egy adott márka körömlakkjára a saját fedőlakkját kenni, van pár Dior lakkom, azokra Dior fedőlakkot használok, ezért hasonló árfekvésben is van összehasonlítási alapom. A Dior fedőlakkja kb ugyanennyibe kerül, sokkal vékonyabb réteg, gyorsan szárad, felkenve gyönyörű szép, de már két, max három nap múlva elveszti a fényét, olyan, mintha ott se lett volna. A Dior egyetlen előnye, hogy könnyebben felvihető, a Chanellel nagyon gyorsan kell dolgozni és jobban kell koncentrálni, ha nem vigyázok, az ecset vékony, pókhálószerű szálakat húz a levegőben maga után, ami a körmön aztán apró buborékok formájában látszik. A Chanel fedőlakkjának egyetlen hátránya van, gondolom éppen a gél állaga miatt, hogy az üveg vége felé járva hamar elkezd sűrűsödni, és ettől kezdve már akárhogyan ügyeskedek, a vékony szálak mindig megjelennek, és tudom, hogy itt az ideje egy új üveggel venni. Hogy ez mikor következik be, és mennyi vész kárba az alján, nem tudom, mert a fekete üveg egyáltalán nem látszik át, és átvilágítani sem sikerült. Emiatt aztán, ha úgy veszem, még drágább (bár ha Diorral két-három naponta lakkoznék, egyrészt megőrülnék, másrészt árban ugyanott tartanék), de én egy termék ára miatt soha nem adok kevesebb csillagot. (Jelenleg 9.350,- Ft, épp a múlt héten vettem egyet.)

5 pont nagyon jo az ara miatt nem vonok le pontott de szerintem az olcsobb is tudhat ennyit

Szépen csillog, gyorsan szárad, tartós, de semmi extra.

Szépen csillog, gyorsan szárad, tartós, de semmi extra.

Gyorsan szárad, szép fénye van, tartós. Ugyanezt olcsóbb fedőlakkok is tudják az ár töredékéért.

Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.