Ecsetek

Chantecaille Buff and Blur Brush

1 vélemény
Hozzáadva 2021.12.02.by

Tarzicia

Ecset púder, bronzosító és highlighter felviteléhez. Kerek fejű, óriási átmérőjű, egyenesre vágott végekkel, amely természetes végeredményt biztosít, blurring hatást ad. Szintetikus szálakból áll.

Vegán termék

$52-tól

Utoljára szerkesztve: 2021.12.08. 10:58 - 2021.12.08. 10:54

Nagyon régóta tetszik már nekem ez az ecset, de sokáig csak szemeztem vele, érleltem magamban a dolgot. Végül aztán a Chantecaille Perfect Blur Finishing Powder-rel együtt rendeltem meg, gondoltam, így biztos kiderül, mit tud, és ha már lúd, legyen kövér. Élőben sokkal szebb ez az ecset, mint a netes képeken. A nyél elefántcsontszínű, és a külső fényes réteg alatt, halványan átlátszik a fa finom mintája, szerintem nagyon különleges. Az egyik oldalán Chantecaille, másikon Buff and Blur felirat van. A nyél ugyanolyan színű, mint a sörték világos része, az a fémrész pedig, az ecset feje és a nyele között, pont olyan színű, mint a sörték vége. Ettől egységes képet mutat az egész, jó ránézni, és nekem ez is fontos szempont, nem csak az, hogy jól használható legyen. A nyélen az a fémrész egyébként ugyanolyan fényes antracit színű, mint a púder tokja, tökéletes az összhang. Az ecset feje tömött és puha. Az egyformára vágott szálak és a nagy kerek forma miatt szinte bedolgozza a púdert a bőrbe, és közben gyengéd, nem mozdítja el az alatta lévő alapozót. Jó fogása van, kényelmes használni, azt is pillanatok alatt megszoktam, hogy mindig 90 fokos szögben kell tartani.Pirosítóhoz, bronzosítóhoz és highlighterhez is ajánlják, de azokhoz én jobban szeretem a klasszikus, lazább fejű ecseteket. Ezt kizárólag csak a Chantecaille púderéhez használom, mint ahogy a Chanel kabuki ecsetet meg a Sisley Blur Experthez. A minősége kiváló, mosásnál se hullott ki egy szál se. Csillagos ötös.