Szépítő eszközök

Pöti

Konnyaku szivacs arctisztításhoz

$5.99-tól

2015.07.31. 06:34

Jó ideje szemeztem a konnyaku szivacsokkal, de a Konjac Sponge árai eléggé visszatartottak, ebay-ről meg mostanában nem rendeltem semmit (lehet, hogy beteg vagyok???), csak a wishtrendről. Így amikor megláttam, hogy nekik is van, egy már landolt is a kosaramban. Igaz, hogy 5x annyiba kerül mint a nevenincs, de még így is fele a Konjac Sponge-tól. Nagyon kíváncsi voltam, hogy mit is tud. Nekem fura bőröm van, régebben klasszikus kombinált volt, az orcákon száraz, T-vonalban meg zsíros, most már inkább korpás seborrheának mondanám felszíni vízhiánnyal, tehát egyszerre csillog a bőröm és mégis húzódik és hámlik. A fokozott faggyútermelés egy dolog, azzal nehéz bármit is tenni, de a hámlás elég csúnya tud lenni. Na amióta őkelmét használom, nincs ilyen gondom. Napi rendszerességgel használom, általában habzó lemosóval és valami döbbenetesen puha azóta a bőröm. Persze óvatosan használok hámlasztót is, a kettő együtt tényleg csodát tesz a bőrömmel. Nem tudom, hogy hosszútávon mennyire vékonyítja el a hámréteget, de most nagyon élvezem, hogy sima és puha a bőröm. A krémek is gyorsabban beszívódnak.. Ha rendelek ebay-ről, majd bepróbálok egyet onnan is. Minden használat után kiakasztom száradni, remélem bírja még egy ideig. Amúgy nagyon jó érzés a használata is, szinte masszírozza az arcomat.. :)