Ezt a terméket már nem gyártják!

Cien Bőrradír Aquarich
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Pakolások, Hámlasztók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Normál, Kombinált | |||
Lelőhely: | Lidl | Bőrprobléma: | Vízhiány |
A krémet feltöltötte: muffinmonsuta, Módosítva: 2015. szeptember 30.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Lidl | |
Kategória: | Pakolások, Hámlasztók | |
Bőrtípus: | Normál, Kombinált | |
Bőrprobléma: | Vízhiány |
Mikrogyöngyös, láthatóan finomítja a bőr szerkezetét, speciális hidratáló "Aquarich" formula és a glycerin biztosítják a bőr nedvességtartalmát, megakadályozzák a szárazsságot.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Nagyon kevés és pici gyöngy van benne, egyáltalán nem érezni hogy radíroz :( Akinek nagyon érzékeny a bőre annak esetleg jó lehet, de nekem nagy csalódás.. Illat, állag, habzás megfelelő, de amire elvileg kitalálták arra nem jó, így csak 2*

Úgy kaptam ajándékba,maga a márka ez az egész...mindig is gagyinak találtam,de sokszor kellemesen csalódtam benne.:D A külseje nagyon tetszik. Egyedibb,mint a legtöbb hasonló kence-fice. Illata magával ragadó az "óceán,tenger,víz" jut eszembe róla. A belső része is oké,tetszik hogy vannak benne apróbb gyöngyök meg nagyobbak is...elég ötletes. Viszont már lassan a flakon alján vagyok és rájöttem,hogy az én arcbőrömnek ez sose lesz jó.:D De mivel barátomnak és anyukámnak bejött,ezért megadom neki a 4est. Nem egy hiperszuperújvilágotmegváltócsodaszer ,de egynek elmegy otthonra:)