Clinians

Ár:   3040 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Zsíros
Lelőhely:   patikák   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Morci, Módosítva: 2012. március 24.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   patikák
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrtípus:   Zsíros

Almalé kivonattal és cinkkel. Egy speciális és gyengéd kezelésként mélyen tisztítja az arcbőrt köszönhetően a benne található mikrorészecskéknek és E-vitamint kibocsátó mikrogömböknek. Rendszeres napi használatával a bőrt kitisztítja és ragyogóvá teszi.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

edvina

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2013. március 25.

Ez az egyik kedvencem, szerintem is jó termék. Több mindent vásároltam már ebből a márkából és általánosságban elégedett voltam a készítményeikkel.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2013. március 25.

ancsibancsi

2012. május 7.

Összességében véve szerintem jó termék. Láthatóan mattítja a bőrt tartósan. Az illata kellemes, jól tisztít. Radírozó hatása nem olyan tökéletes (de ez is emberfüggő ugye...), apró szemcsék vannak benne, meg néhány nagy göb, amivel semmire nem nagyon megy az ember. De szerintem tényleg jó ettől eltekintve! Látványosan javítja a bőrt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. május 7.