CND Creative Play Géllakk
Ár: | 2990 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 15 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | CND Nail Lounge, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Juhannae, Módosítva: 2018. február 16.
Lelőhely: | CND Nail Lounge, online | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
"A Creative Play - röviden CP - Géllakk a CND leoldható, zselés körömlakk rendszere, ami sokkal többet tud, mint az eddig piacon lévő géllakkok! Egy szuper, zselé alapú lakk!"
- sem az előkészítéséhez, sem az eltávolításához nem szükséges reszelni a természetes köröm felszínét
- minden rétege leoldható
- hetekig tartós
- bármilyen LED vagy UV lámpában megköt
- egyedi fejlesztésű ecsete közel 400 szőrvéggel segíti az alapos és egyenletes anyagfelvitelt
- tökéletesen fedő, erősen pigmentált, élénk színekben kapható
- a színek élénkségét, a felület simaságát és magas fényét mikropigmentek garantálják
- műköröm felületére is tökéletesen használható
- a következő káros anyagoktól mentes: toluol, kámfor, formaldehid, ftalátok (DBP), formaldehid gyanta, xilén és metil-etil-keton
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Ahogy befejeztem a műkörmös sulit, allergiás lettem a zselére, így az egyetlen dolog, ami maradt a géllakk, mivel a porcelánt utálom. Csakhogy a márka, amivel tanultam szörnyű volt, és szerettem volna egy kevésbé irritáló vonalra állni, így kerültem a CND-hez. Rögtön megszerettem ezeket a géllakkokat. Az áruk rendkívül kedvező, pigmentált színek, nem kell az előkészítésnél felbolyhozni a körmöt, mégis a lakk nem pattog, 4 hétig szemrebbenés nélkül fent marad a körmön. Akkor is sokszor csak azért oldom le, mert már nagyon csúnya a lenövés. A vendégeim is szeretik.
Könnyen felvihető a lakk az ecsettel, jól terül, szépen csillog a végén, és nem veszít a fényességéből. (Kivéve ha a vendég fodrász,és kesztyű nélkül fest. Na, akkor nem marad sokáig fényes, de ez érthető. )
Külön plusz pont, hogy bármilyen lámpával kompatibilis, így aki nem engedheti meg magának a CND-s lámpát, annak sem kell keseregnie, nyugodtan dolgozhat ezzel a géllakkal.
Remélem, a jövőben több szín is ki fog jönni, mint a Shellac-nál.
Egyetlen apró negatívum, hogy viszonylag nehezebben oldható a Shellac-okhoz képest. De ilyen ár-érték arányban, még így is bőven megéri.
A világ legjobb géllakkjának tartom. Már csak azért is, mert jóval kevesebb káros anyagot tartalmaz, mint a társai.

Remélem, a jövőben több szín is ki fog jönni, mint a Shellac-nál.

CND rendszerrel együtt otthon, laikusként használom. Könnyebben kenhető mint a shellac, szép, tartós nekem bejött. Az ecsete számomra megfelelően nagy, amit a shellacnal hiányoltam. Sajnos az én kezemen valamiért egyik gellakk sem bírja egy hétnél tovább, de ez nem kezdett lekopni a szabad végén a kormomnek, úgyhogy elégedett vagyok vele.

Számomra ez "A gél lakk" hatalmas betűkkel! Tökéletes, fényes, nem borzalmasan büdös, mint az olcsóbb fajták, szuper pigmentált, gyönyörű színek, könnyű felvitel. A végeredmény szép fényes, igényes kinézet. ( az olcsóbb változatokhoz képest ordító a különbség) DE ami még ennél is JOBB, hogy TELJESEN LEOLDHATÓ! Én ettől annyira, de annyira boldog vagyok :) Van némi kézügyességem, imádok alkotni, így a saját manikűröm magam készítem el otthon, szeretek tervezni, formázni, díszíteni. Rengetegen dícsérik a körmeim, és pikk pakk le tudom oldani, ha már szükséges. Egyszerűen imádom a márkát, kellő odafigyeléssel, megfelelő fertőtlenítéssel, előklszítéssel gyönyörű körmöket tudok készíteni.

Szeretem ezt a géllakkot, fôleg az ecsete miatt, meg hogy nem kell hozza megreszelni a termeszetes körmöt. Nekem a végtelenségig tartana, de sajnos lenô. Nem Shellac, lassabban oldodik, de ar-ertek aranyban zsenialis. Jo lenne, ha meg több szin lenne.

Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.