Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szappanok
Lelőhely: Online

Coastal Scents Afrikai Fekete Szappan

Hozzáadva 2014.04.14.by

JHajni

Vegyszermentes 100% natural fekete afrikai szappan

A ghánaiak századokon át arra használták fekete szappant, hogy a pattanásokat kezeljék, az olajos bőrt optimálisra állítsák be, a tisztátalan bőrt megszüntessék és a bőr különböző betegségein, mint például a ekcémán, a pszoriázison segítsenek, valamint a bőr mattítására, valamint testszag és korpa ellen. Ezt a félkemény szappant az afrikaiak nemcsak az arcukra használták, hanem ezzel mostak hajat és általánosságban ezzel tisztálkodtak. Kitűnő korpásodás. Magas olaj és zsírtartalmú növények leveléből, terméséből főzik ezért a száraz, viszkető fejbőrre is használták. A legtöbb bőrtípusra kiválóan alkalmazható, bőrbarát, nincs szárító hatása, nyugtatja a gyulladt bőrt, mélytisztító hatása van, megelőzhető vele a testszag és a smink eltávolítására is kitűnően alkalmazható. Használatát követően a bőrt puhává varázsolja. A szappan puha, magas a glicerin tartalma. A szappan lehet világosabb és sötétebb is, ez az előállítási eljárástól függ. Az előállítás során nem használnak hozzá vegyszereket, színezékeket, illatanyagokat, hanem természetes pálmaolajjal keverik. A szappannak természetes illata földes jellegű szaga van.

Utoljára szerkesztve: 2014.06.14. 13:36 - 2014.06.14. 13:36

Nagyon jó arclemosó, talán a legjobb azok közül, amiket használtam. A legfontosabb, hogy tényleg nem szárít. Magam is csodálkoztam, amikor arcmosás után nem tapasztaltam azt az ismerős, feszülő, viszkető érzést. Sheavajat használok éjszakára, és ha nem sminkelek aznap, akkor nappalra is. A szappannal tökéletes páros, jobb bármilyen méregdrága kencénél.

Utoljára szerkesztve: 2014.04.27. 13:23 - 2014.04.16. 07:15

Imádom imádom imádom!!! :) Jobb mint bármelyik smink meg arclemosó! Nagyon jól tisztít , még az alapozót és a sminket is maradéktalanul leviszi! Méghozzá natúrkozmetikum :) Azt hiszem átváltok mostantól natúr termékekre, mert csodás ez a szappan. Mikor rendeltem a Coastal Scent-től, akkor kaptam hozzá ezt a kis szappant mintának. Sajna már fogyóban, "újra kell" hogy vegyem, mert napi rutinommá vált hogy lemosom vele az arcom. Nagyon jól habzik, nagyon jól tisztít, betartja amit ígér. Mindenkinek ajánlom!!