Coastal Scents

Ár:   4800 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Kati04, Módosítva: 2013. augusztus 2.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

A Bionic Flat Top Buffer ecset tökéletes alapozó eldolgozására, púderek elsatírozására, bronzerek applikálására. A masszív, sűrű sörték kiválóan kezelhetővé teszik az ecsetet, így tökéletes fedésű alapozást érhetünk el vele.

A szintetikus sörték 3 cm hosszúak, az ecset 15 cm hosszú.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

CeCeDrake

Bőrprobléma: Bőröregedés
2015. december 14.

Élt 4 évet, elvesztette a fejét, utolsó évében igen hullott már a szőre is a samponos mosások alkalmával.
Megérte megvenni annak idején.
Szépen lehetett vele dolgozni, soha nem volt vele problémám, elhasználódott.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. december 14.

Megérte megvenni annak idején.
Szépen lehetett vele dolgozni, soha nem volt vele problémám, elhasználódott.

sky

2015. május 7.

Kifejezetten jó ár-érték arányos, (bár mostanában arcpirítóan megugrott az ára MUP-n - 3500-ról 4830 huf-ra), taclon szálas, puha buffer ecset, ami nem hullatja a szőrét, jól kimosható, masszív tartós darabnak ígérkezik, szépen, egyenletesen terít alapozót, krémes pirosítót; (még csak fél éve tesztelgetem).

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. május 7.

lolesandro

2015. április 18.

Az első mosásnál sok szőrt elvesztett de maradt elég:) Nagyon jól lehet vele eldolgozni az alapozót és az ára is baráti...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. április 18.

ljudith78

2015. február 3.

Negatív véleményt kéne írnom, beszámolni arról, hogy bizony hullajtja a szőrét.
De mivel éppen 3 éves a kicsikém, így nem teszem, mondhatni már megszolgálta az árát, és mostanáig egyetlen szálát sem veszítette el (ezt furcsálltam is).
Tény, hogy magába szippant némi alapozót, de bőven kárpótol a végeredmény, annyira szépen dolgozza bele a bőrbe a cuccot, sehol egy folt, a legvaskosabb alapozó se tűnik maszkosnak a segítségével.
Mindenképpen újraveszem, a majd' 7 ezres F80-as Sigma se tud többet nála.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2015. február 3.

Negatív véleményt kéne írnom, beszámolni arról, hogy bizony hullajtja a szőrét.
Mindenképpen újraveszem, a majd' 7 ezres F80-as Sigma se tud többet nála.

Melda

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2014. november 6.

Púderezéshez - pláne nyáron, amikor alapozót nem használok, tehát a púder fedésének erősebbnek kell lennie - tökéletes. Sűrű, tömött, puha ecset, nagyon kellemes vele dolgozni. Alapozásra nekem nem az igazi.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2014. november 6.

szabo.szandra1993

2014. április 18.

Alapozó ecsetnek nekem nem vált be, így most pirosító/highlighter ecsetnek használom (tudom, tudom az alakjából nagyon nem következik ez a használati mód, de ez az ecset annyira kis pihe puha tömött hogy szerintem púderecsetnek egy csoda lenne, de sima púderezéshez púderpamacsot használok így marad ez :) ). Kontúrozni nem jó vele, de a festéket eloszlatni szuper. Nagyon tömött jó minőségű ecset. 2 hetente szoktam tisztítani egy kis babasamponnal és száradás után egy picike 70 %-os alkohol permetezek rá. Egyáltalán nem hullatja a kis szálait és ugyan olyan jó minőségű mint amikor megérkezett hozzám.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. április 18.

csilluu95

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2014. február 25.

Én az ilyen lapos alapozó ecseteket szeretem a legjobban, és jelenleg ez a kedvencem, mostanában mindig ezt veszem elő. Tényleg nagyon szép a végeredmény. Egyszer próbáltam ki púderhez, azzal is szépen bánt. :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. február 25.

2014. február 8.

Precíz, pontos, puha, tömött ecset, alapozáshoz használom, nekem tökéletesen bevált. Folyékony alapozóból picit többet vesz fel (persze azért nem issza magába), viszont a végeredmény kárpótol ezért az apróságért!

Pöti

2013. augusztus 6.

A 22-es szett egyik ecsete, legalábbis kinézetében mindenképp. Nagyon szeretem, púderezésre használom leginkább. Alapozóhoz is jó, folyékonyhoz és por állagúhoz is, de a száraz termékekkel szerintem jobban bánik. Puha ecset, szépen leadja a festéket..

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. augusztus 6.