Coastal Scents Bionic Flat Top Buffer Ecset
Ár: | 4800 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Kati04, Módosítva: 2013. augusztus 2.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
A Bionic Flat Top Buffer ecset tökéletes alapozó eldolgozására, púderek elsatírozására, bronzerek applikálására. A masszív, sűrű sörték kiválóan kezelhetővé teszik az ecsetet, így tökéletes fedésű alapozást érhetünk el vele.
A szintetikus sörték 3 cm hosszúak, az ecset 15 cm hosszú.
Élt 4 évet, elvesztette a fejét, utolsó évében igen hullott már a szőre is a samponos mosások alkalmával.
Megérte megvenni annak idején.
Szépen lehetett vele dolgozni, soha nem volt vele problémám, elhasználódott.

Megérte megvenni annak idején.
Szépen lehetett vele dolgozni, soha nem volt vele problémám, elhasználódott.

Kifejezetten jó ár-érték arányos, (bár mostanában arcpirítóan megugrott az ára MUP-n - 3500-ról 4830 huf-ra), taclon szálas, puha buffer ecset, ami nem hullatja a szőrét, jól kimosható, masszív tartós darabnak ígérkezik, szépen, egyenletesen terít alapozót, krémes pirosítót; (még csak fél éve tesztelgetem).

Az első mosásnál sok szőrt elvesztett de maradt elég:) Nagyon jól lehet vele eldolgozni az alapozót és az ára is baráti...

Negatív véleményt kéne írnom, beszámolni arról, hogy bizony hullajtja a szőrét.
De mivel éppen 3 éves a kicsikém, így nem teszem, mondhatni már megszolgálta az árát, és mostanáig egyetlen szálát sem veszítette el (ezt furcsálltam is).
Tény, hogy magába szippant némi alapozót, de bőven kárpótol a végeredmény, annyira szépen dolgozza bele a bőrbe a cuccot, sehol egy folt, a legvaskosabb alapozó se tűnik maszkosnak a segítségével.
Mindenképpen újraveszem, a majd' 7 ezres F80-as Sigma se tud többet nála.

Negatív véleményt kéne írnom, beszámolni arról, hogy bizony hullajtja a szőrét.
Mindenképpen újraveszem, a majd' 7 ezres F80-as Sigma se tud többet nála.

Púderezéshez - pláne nyáron, amikor alapozót nem használok, tehát a púder fedésének erősebbnek kell lennie - tökéletes. Sűrű, tömött, puha ecset, nagyon kellemes vele dolgozni. Alapozásra nekem nem az igazi.

Alapozó ecsetnek nekem nem vált be, így most pirosító/highlighter ecsetnek használom (tudom, tudom az alakjából nagyon nem következik ez a használati mód, de ez az ecset annyira kis pihe puha tömött hogy szerintem púderecsetnek egy csoda lenne, de sima púderezéshez púderpamacsot használok így marad ez :) ). Kontúrozni nem jó vele, de a festéket eloszlatni szuper. Nagyon tömött jó minőségű ecset. 2 hetente szoktam tisztítani egy kis babasamponnal és száradás után egy picike 70 %-os alkohol permetezek rá. Egyáltalán nem hullatja a kis szálait és ugyan olyan jó minőségű mint amikor megérkezett hozzám.

Én az ilyen lapos alapozó ecseteket szeretem a legjobban, és jelenleg ez a kedvencem, mostanában mindig ezt veszem elő. Tényleg nagyon szép a végeredmény. Egyszer próbáltam ki púderhez, azzal is szépen bánt. :)

Precíz, pontos, puha, tömött ecset, alapozáshoz használom, nekem tökéletesen bevált. Folyékony alapozóból picit többet vesz fel (persze azért nem issza magába), viszont a végeredmény kárpótol ezért az apróságért!

A 22-es szett egyik ecsete, legalábbis kinézetében mindenképp. Nagyon szeretem, púderezésre használom leginkább. Alapozóhoz is jó, folyékonyhoz és por állagúhoz is, de a száraz termékekkel szerintem jobban bánik. Puha ecset, szépen leadja a festéket..