Coastal Scents Classic Angled Liner Synthetic
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: lumiukko, Módosítva: 2014. április 2.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Régóta vágytam erre az ecsetre és most végre sikerült beszereznem és hát nem okozott csalódást. Tű pontos vonalat lehet vele húzni nagyon egyszerű használni Imádom.

Próbáltam már sokfajta ecsettel a géltus húzást, de mindig szerettem volna kipróbálni ezt a fajta ecsetet. Karácsony előtt aztán beszereztem a CS-től más ecsetek kíséretében. Hát nem okozott csalódást. Szuper jó! Nem vagyok túl ügyes a vonalhúzásban, de ezzel az ecsettel könnyen megy, vékonyat is, vastagat is. És a lényeg hogy egyformán tudom húzni a két szememre, ami eddig nem sikerült, mert a rövidebb ecsettel takartam a szemem a tükör előtt, illetve a hajlított vég jobban odafér, és jobban látom hogy mit csinálok! :)

Első használatnál nem szerettem meg, sokat bénáztam vele, mivel nem használtam még ilyen hagyományos tusecsetet, illetve a hajlítottsága is fura volt. Nem adtam fel, másodjára már sokkal jobban megkedveltem. Igazából tényleg picit nehezebben boldogulok vele, mint a lapított, vagy ferde ecsetekkel, viszont szebb eredményt tudok vele elérni. Tökéletes vékony vonal húzására, cicafarkat húzni vele pedig konkrétan egy álom! Mivel reggel nincs sok időm, ezért van másik ecset, amit jobban kedvelek, de aki hozzá van szokva az ilyen ecsetekhez, annak nagyon jó vétel!