Coastal Scents

Ár:   6600 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Mya, Módosítva: 2015. február 5.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

A Powder Buffer egy kitűnő professzionális ecset. Duo-sörtével rendelkezik, így akár folyékony, krémes vagy por állagú alapozókat, píreket vihetünk fel az egész arc, vagy az orcák területére. Nagyon jól kihasználható, sokoldalú, kitűnő ecset. Minerál festékek felhordásához is ideális, valamint a körkörös mozdulatokkal felhordható termékekhez enyhe polírozó hatása révén. Nagyon sokan ezt a típusú ecsetet használják a krémes, folyékony textúrájú alapozóknál is.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

angi9207

2017. december 19.

Egy videóban láttam. és azonnal rá kellett keresnem, hogy kapható-e a MUP-on. Szerencsére volt belőle, így rögtön hozzácsaptam a 15 db-os Jessup készlethez, mert abban nemigazán van alapozásra használható ecset. Milyen jól döntöttem!
Első blikkre nem látszik, hogy duo-fibre, annyira tömött. Olyan elsőre, mintha csak a szőrök végei lennének fehérek. Ha nagyonnagyon megnézzük, akkor látszik, hogy bizony vannak benne rövidebb szálak is. Maga az ecset is nagyon nagyon szép szerintem, puha, alapozáshoz HATALMAS a feje, de ez nem hátrány, sőt! Hamar, és szép eredményt lehet elérni vele. Nem csíkoz, gyönyörűen beledolgozza az alapozót a bőrbe, és nem szippantja be az egész cuccot magába. Egy álom, az eddigi legjobb ecsetemnek tartom. :) Nagyon imádom, remélem sokáig kiszolgál.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. december 19.

gyik

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2015. augusztus 31.

Nagyon szép, tömött, duo fibre ecset. Nekem egy bajom van vele, hogy még nem jöttem rá, hogy tudom 100%-osan tisztára mosni, annyira tömött.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2015. augusztus 31.