Coastal Scents Pro Blending Fluff Ecset
Ár: | 2180 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Kandi, Módosítva: 2013. június 20.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Ideális árnyaláshoz, és a színek "összemosásához" (blending).
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Hosszú évek óta az egyik kedvenc ecsetem. :)

Hosszú évek óta az egyik kedvenc ecsetem. :)

Ez az ecset nekem Szent Grál kategória, zseniális dupe-ja a MAC 217-nek, nincs nap, hogy ne nyúlnék érte! :)

Borzasztó nagy csalódás, ugyanis amíg ez 2.000 Ft, az 500 Ft / 4 db-os Ebayes ecsetszettemből a satírozó darab kenterbe veri... iszonyatosan szúr, sprőd, összevissza állnak a szálai. Szomorú vagyok miatta, ha jó satírecsetet kerestek, ne a CS darabját vegyétek!

Hosszú hónapok óta megvan, bőven kiismertem. Elsőre mikor kibontottam oda voltam érte. Puha, jó forma. Beavató mosás után azonban másnap nem akartam hinni a szememnek! Mintha nem is ugyan az az ecset lett volna! Kímélő ecsettisztító samponnal mostam, mégis tiszta sprőd lett, minden szála össze-vissza áll, a puhasága eltűnt! Sigma ecseteim is vannak, ugyan így mosom őket és kifogástalanok....de ez! Használhatósága sem az igazi, satírozni borzasztó idegesítő folyamat vele, felteszek egy festéket, a felét felszedi. Megint felteszek, satírozok, felszedi. Nem képes szépen teríteni felszedés nélkül, ahogy az egy satírozó ecset feladata lenne. Így kb arra jó csak, hogyha netán túlzásba esnék, kicsit visszaszed, bár erre eddig egyszer volt szükségem. Nem azt mondom, hogy nem lehet vele dolgozni, de ahhoz, hogy hasonlóan szép eredmény szülessen, mint egy minőségibb ecsettel, 3x annyi idő és festék megy el...Meg akartam úszni a MAC217-es árát, de már látom, hogy nem fogom! :)

első ránézésre elszomorodtam, amikor kézhez kaptam: nem teljesen ilyen formára számítottam, ráadásul ki is állt belőle két szál. szépen megnyírtam, aztán másnap kipróbáltam. nos, tényleg gyönyörű satírt lehet vele csinálni. a színt valóban halványítja némileg, de ez teljesen logikus. szépen építgettem még, majd satíroztam, tényleg szuper lett a sminkem. icipicit azért szúr, de lényegesen jobb a többi olcsó ecsetnél. örülök, hogy végül nem ruháztam be a mac 217-re, nem hiszem, hogy 4x ennyit tudna (az ára viszont 4x annyi).

Picit szúrós és már az első mosás után szétálltak a szálak, de miután megszáradt már újra használhatónak nézett ki :D Szépen lehet vele satírozni, bár hajlamos elvenni a felvitt színt. Egyelnőre még csak a szememen használtam arra, amire való, de ki fogom próbálni korrektor eldolgozására is. Hátha ott jobban helyt áll.
Egy biztos, nem ez lesz számomra A BLENDING BRUSH, de amég nem találom meg az igazit, próbálom kihozni belőle a legjobbat :)

Sajnos a többszöri mosás után a szálak finom vége letöredezett, és az ecset kissé szúróssá vált, ettől függetlenül szépen lehet vele dolgozni.

Nem olyan rég van meg ez az ecset. Szerintem OK. A többi CS szemre való ecseteihez képest olyan durvának tűnik, sokkal keményebb, de a feladatát szépen elvégzi.

Sziasztok! Pont egy éve vettem, szinte minden nap használom, de sajnos mostanra szálasodni és szúrni kezdett. Babasamponnal mostam végig, eddig nagyon szerettem, tök jó kis ecset, de úgy látszik, nálam ennyit bírt.

Az itteni vélemények miatt valami nagyon hiper-szuper ecsetre számítottam és mi tagadás, nem rossz, de el sem ájultam tőle. Nekem egy picit túl nagy a szememhez, de azért még lehet vele boldogulni. Tény, hogy szépen lehet vele satírozni, kicsit hosszadalmas, ha élénken akarunk hagyni egy sötét színt, mivel satírozás közben sokat fakul, de építgetve jól működik. Igazából a funkcióját teljes mértékben elvégzi, de zavar, hogy egy picit engem is szúr. Nem durván, de azért jobb érzés egy pihe-puha ecsetet használni. Eddig mosásnál hullajtott egy szálat, ami szerencsére nem vészes. Azért kap 4-es, mert van más satírozóecset, amit én személy szerint jobban szeretek.