Coastal Scents Smoky Eyes Brush Set
Ár: | 4390 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Vanity, Módosítva: 2014. március 27.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
5 db-os ecsetszett füstös smink készítéséhez, az ecsettartó metálszürke, mágneses.
- Large Shadow
- Dome Smudger
- Medium Shadow
- Blender
- Angled Liner
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Lassan két éve, hogy használom, így többszörösen kimerítette már a "próbaidejét" :-), hogy írhassak róla. Teljes mértékben elégedett tulajdonosa vagyok ennek az utazóbarát elegáns szettnek! A mai napig is ugyanolyan kifogástalan minőségben tartja magát és teljesít, mint ahogyan megkaptam. Sehol egy karcolás, sem kopás, sem szálak hullása. Hihetetlenül strapabíró (igaz, én nagyon nagy gondoskodással is bánok vele), praktikus, kényelmes és minden egyes ecsete a maga funkcióját kiválóan betölti. Kellően puhák, két ecset kivételével /blender: kecskeszőr, angled liner: szintetikus/ mind lószőrből készültek. Van két kisebb összecsukható ecsetem, melyek mérete lehetővé teszi, hogy az ecsetek közé helyezzem kiegészítésképpen (rúzsecsetként és korrektorecsetként) - így teljes a boldogság :-) ... de ... a sminkelés nemcsak a szemeinkből áll .... ami az alapozást, púderezést, kontúrozást/pirosítást illeti ... A tökéletes teljességhez nemrégiben megajándékoztam magam az alábbival, hogy ne kelljen szintén utazás miatt darabjával ide-oda pakolászni az archoz való nagyobb ecseteimet: COASTAL SCENTS 4 EVERYTHING BRUSH SET-tel :-)

Jól kihasználható ecsetkészlet, nagyon szép sminkeket lehet készíteni vele, van hozzá útmutató, ha valaki nem tud velük mit kezdeni. Nekem a minőségével sincs probléma, nem láttam, hogy hullott volna eddig a szőre. A mérete kicsit kisebb, mint egy átlag ecsetnek, de nekem megfelelő nagyságú és így nem foglal annyi helyet sem.

Jó kis készlet ez. Hosszas kutakodás után döntöttem mellette, árban is kedvezőt kerestem. Elsőre kicsit nagynak találtam a fejüket, mert elég kicsi a szemhéjam, de tulajdonképp nem is rossz, szépen lehet velük dolgozni..puhák, egyedül a tusecset kemény, az nem is természetes szőr mint a többi. Utazáshoz praktikus a tartója. Az ecsetek szára sem túl hosszú, inkább közepes, az én kis kezembe pont jó.

Ebay-es ecsetekkel kezdtem az ecsettel történő sminkelős életemet :) majd ahogy kinőttem őket, ő lett a következő szint szereplője.
Mondanom sem kell hogy ég és föld a kettő kategória, pedig az árát tekintve ez sem olyan nagy szám. Vagy a többi van túlárazva. :)
De vele nagyon elégedett vagyok, egy élmény vele a szemet sminkelni, nagyon tetszik. Igazán minőségi, ajánlom bárkinek.
Valszeg szétnézek a márka nagyobb ecsetjei közt is.

Valszeg szétnézek a márka nagyobb ecsetjei közt is.

Nagyon szeretem :) Puha ecsetek és nagyon tartósak. Több mint egy éve megvan, és még úgy is szépek, hogy nem rendes ecsettisztítóval mosom.
Akinek csak egy alap készlet kell, annak tökéletes.

Akinek csak egy alap készlet kell, annak tökéletes.

Én eddig szarból építettem várat, szoval tudván hogy ez nen profi ecsetszett meg mittudom én, nem vártam sokat az eddigiekhez kepest. De EZ!!! ez valami hihetetlen jó ennyi pénzért, nekem mindegyik tökéletes, nem hullik egyik se, minimálisan egy egy szálat az elejen el-el engedtek, de ez természetes, puhák, tömöttek, jól kihasználhatóak, imádom mindet. Abszolút jó vétel volt, csak ajánlani tudom azoknak, akik eddig a kaki dolgokkal is tudtak szépet készíteni. :) <3

Régóta fentem rá a fogam, tegnap be is érkezett. Tényleg puha ecsetek, megfelelő méretűek, pont belefér tokostul a sminktatyimba is. Sajnos 5 ecsetből három igazításra szorult kicsomagolás után, több szál 4-5 mm-rel hosszabb volt, mint a többi, de sebaj ezen még felülemelkedtem. A large shadow pihe-puha, nekem kissé nagy, de mono sminkhez kiváló, szépen terít, szerintem ennek a legjobb a minősége. Az egyel kisebb, medium shadow kisebb szeműeknek ideális, kevésbé tömött, ez inkább a klasszikus szemhéjárnyaló. Ezen sajnos sokat kellett igazítanom, legalább 5-6 szálat el is hagyott az első mosás után, pedig nagyon gyengéden bántam vele. A blender ecset puha, picit lehetne tömöttebb, de egyébként kiválóan ellátja funkcióját, viszont a rajta lévő fóliás csomagolás sok szálat elhajlított 90 fokban, ezek mosás után sem "álltak helyre".
A legjobban várt és áhított dome smudger-rel volt a legtöbb gond :(. Sok szál állt kuszán, mosás előtt is "hullatta a szőrét", legalább 10-et kellett méretre vágni. A csomag egyetlen szintetikusa a ferde - (angled), ami nekem kissé puha, viszont gyönyörű tusvonalat húz, ezzel nem volt semmi gond. A tok nagyon büdös, érdemes kiszellőztetni pár napig, tömény, keserű műanyag szaga van. Összességében nagyon jó áron: 5-ből három igazán jó, 2 közepes minőségű ecset. Kíváncsi vagyok meddig fogják bírni a kiképzést. :).
Update: Jól bírják a kiképzést. Pedig hetente mosom minimum. Az első mosás után igazítani sem kellett. Főleg a large shadow hagyott el 1-1 szálat alkalmanként, a többi nem nagyon. 3500 huf-ért szerintem megéri. Csak annak nem ajánlom, aki érzékeny az állati szőrre.

A kedvenc ecset szettem szemre.. Mindegyik ecsete kiváló, pihe puhák. A large vagy medium shadow-val az alapot teszem fel, jó kis tömött ecsetek. A smudger ecsettel a mélyítővonalban dolgozok, a blenderrel elfüstölöm, a ferde ecsetet szemöldökre szoktam használni. A tartója kis praktikus, mágneses, kis helyet foglal. Ötös... :D