Coconutoil Cosmetics Ajakápoló Balzsam Argán
Ár: | 1199 Ft | Kategória: | Ajakápolók | |||
Kiszerelés: | 10 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: bejus89, az összetevőket feltöltötte: svivko, Módosítva: 2014. december 12.
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Ajakápolók | |
Természetes összetevőkből előállított ajakápoló balzsam, mely túlnyomórészt kókuszolajat (70% felett), továbbá méhviaszt, kakaóvajat, pálmaolajat, csekély mennyiségben steviát, E-vitamint, ezeken túl pedig természetes eredetű illatanyagot, argánt és levendulát tartalmaz.
- ápolja, védi, táplálja és hidratálja a bőrt
- baktérium-és gombaölő hatású
- nem okoz bőrirritációt
- a bőr számára semleges kémhatású
- csak organikus, ehető anyagokból áll
- előállítása során kémiai feldolgozás, vagy módosítás nem történik
Természetes összetevői gyengéden, de hatékonyan ápolják a cserepes ajkakat. Naturális alapanyagai részlegesen csökkenthetik az UV sugárzás káros hatásait. Kiszerelésénél és állagánál fogva, nem csak az ajak ápolására alkalmas, hanem minden érzékeny és kiszáradt bőrfelületen tökéletesen hatékony.
A Coconutoil Cosmetics termékei az „Ehető minőséget” képviselik, azon túl, hogy organikus, ehető és GMO mentes alapanyagokból készülnek.
Cocos Nucifera Seed Butter
Stevia Rebaudiana (Sweetleaf) Extract
Elaeis Guineensis Butter
Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil
a I eo
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Kedvenc ajakápolóm. Nagyon sokáig hidratál, illatát is szeretem. Hegeket szépen begyógyítja.

Sokadik tégellyel használom minden este, számomra nagyon bevált. A hátránya az, hogy ezt biztosan nem lehet a táskában hordani a kiszerelése miatt, de a hatása nekem simán kitart egész nap, így nem is kell hordozgatni.
Az állaga kissé furcsa, főleg ha megolvad, de nekem még így is megéri.

Az állaga kissé furcsa, főleg ha megolvad, de nekem még így is megéri.

Rendszeres használat mellett nekem pár hét után megavasodott, pedig még bőven a lejárati időn belül voltam. Nem tudom mire vélni. A felénél se jártam, de ki kellett dobnom, nem mertem tovább kísérletezni vele. A tégely elég rossz minőségű. Amikor én vettem már 1.900 Ft volt, mondanom sem kell, hogy annyit nem ért.

Legjobb ajakbalzsam. Nem túl higiénikus csomagolás viszont, figyelek hogy csak kézmosás után használjam.

Nagyon ritkán használok a számra ajakápolót, mert nem tudom elviselni sem az ízét, sem az állagát (lehet labello-s trauma ért gyermekkoromban...). Nyáron napégés után, vagy télen a hideg szélben használnom kell valamilyen ápoló, nyugtató hatású krémet eseti jelleggel. Tetszik ez a tégelyes megoldás, de 24 fok felett a táskában nem ajánlatos hurcibálni, mert megolvad, és szivároghat is a tartójából. Nekem egyetlen negatívum a rövid lejárati idő, mivel keveset használok a termékből, így kicsúsztam a lejárati időből, sajnos meg is avasodott.

Imádom! Az utóbbi időben a szokásosnál is szárazabb volt a szám és reggelente úgy ébredtem, mint aki a sivatagban töltött egy éjszakát étlen-szomjan. Sokáig kerestem egy megfelelő ajakápolót. Véletlen találtam erre a csodára a DM-ben. Az összetevők és a csomagolás miatt vettem meg. Már az első alkalommal csodát tett, istenien hidratál, az illata is kellemes. Nekem egy kissé laza a doboz teteje, de most főként itthon vagyok, így pillanatnyilag ez nem zavar, majd keresek valami megoldást rá.

Régóta ezt használom este, lefekvés előtt. Ez a kis tégely nekem már több, mint egy éve megvan, szeretem a hatását és az állagát. Reggelre nagyon szépen hidratálja és feltölti az ajkaimat!

Egyik kedvenc ajakápolóm. Sokáig hirdatálja az ajkaimat, imádom az illatát és az állagát, nekem nagyon bejön a csomagolása is, jól záródik a fémdoboz, még sosem tapasztaltam, hogy le akart volna esni a fedele, annyira jól zár. Sokáig elég, így szerintem ár-érték arányban is megfelelő.

Ezt az ajakápolót én ajándékba kaptam.Az illatát nem szeretem annyira de az ajkamat szépen ápolja. Az ára miatt nem venném meg.

Nem rossz, de nem is újravevős. Szolid illata van, nem hidratál rosszul. De annyira nem is jó (nekem eddig a Blistex vált be legjobban). A csomagolás tényleg nem túl praktikus, könnyen lejön a teteje, ezért én is csak itthonra használom.

Antioxidánsok: Tocopherol, Argania Spinosa (Argan) Kernel OilVitaminok: Tocopherol
Emolliensek: Theobroma Cacao (Cacao) Seed Butter, Squalane, Elaeis Guineensis Butter, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil
Kakaóvaj. Emészthető természetes zsíradék, melyet a kakaóbabból nyernek. Enyhén csokoládé szerű íze és aromája van. A kakaóvaj emollient anyag, mely polifenol antioxidánsoknak is gazdag forrása. Kémcsőben végzett (in vitro) kutatások szerint segít a bőr rugalmasságának és az egészséges kollagén termelésnek a fenntartásában. A közkeletű hiedelemmel szemben azonban nem használ a striák ellen.
Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
A squalene ún. hidrogenizált formája. Az emberi bőrben, a bőr által termelt faggyúban is megtalálható természetes anyag. A kozmetikumokban kiváló hidratáló, bőrpuhító emollient anyag, természetes hidratáló elem (NMF, natural moisturizing factor). Mivel ez a forma kevésébé oxidálódik, mint a squalene, a squalane-t gyakrabban használják a kozmetikumokban.
Argán olaj. Más növényi olajokhoz hasonlóan számos a bőr számára hasznos anyag forrása: lipidek, zsírsavak és antioxidánsok (E vitamin, ferulic sav) is találhatók benne. Az egyik legjobb növényi olajként van számon tartva, E vitamin tartalma állítólag 3-szorosa az olíva olajénak. A benne lévő omega-6 és omega-9 zsírsavaknak gyulladáscsökkentő és hidratáló hatása van, valamint segítenek a bőr rugalmasságának fenntartásában. További info itt.