Ehető minőségű organikus összetevőivel kíméletes a fogakhoz, de kíméletlen a lerakódásokkal szemben. Teljes természetességgel védi fogaid és a szájüreged egészségét, hogy fehérebb fogakkal és friss lehelettel mosolyoghass a világra. Az aktív szén magához vonzza és megköti a vírusokat, baktériumokat a fogak és az íny felszínéről is. A Bio Aktív Szenes Fogpor használatával néhány hét alatt látványos eredményt érhetsz el peroxidmentesen, károsanyagok használata nélkül.
BIO ÖSSZETEVŐK
himalaya só, szódabikarbóna, kálcium-karbonát, fodormentalevél-por, szegfűszegpor, zsályalevélpor, aktív szén, stevia
2022.03.24. 08:36
Tényleg használ, látszódik a változás pár használat után, de már 2x próbáltam ki, és mindig ki jön a herpeszem tőle sajnos.:( Pedig amúgy jó kis cucc lenne.
2021.10.24. 15:26
Először nyúlok fogporhoz...kíváncsi voltam,hogy mennyire hatékony elszíneződésre vagy esetleg -nagyot álmodva- fogkőre. 5 napja használom,nem térek ki a színére,ízére,állagára,csak az eredményre: sima fogfelszín egyből,és már most látom,hogy leszedi a kv-tea okozta sárgaságot,és ami totál ledöbbentett,hogy a fogköveim (kb 4 fogamat érinti) is halványulni kezdenek! Én nem spórolok vele,amennyit felvesz a nedves puha sörtéjű fogkeve,annyival tolom,utána alapos öblítés és tolok egy medium sörtés gyors fogkrémes sikamikát is a hátrahagyott fekete szemcsék eltávolítására. Ha elhasználtam,újra írok. Ez 5 csillag jelenleg!
2021.08.25. 05:51
Már pár hete használom és csak pozitívan tudok véleményezni róla. :) Nem csak a fogfehérítében segít de nem vérzik az ínyem amióta ezt használom!! Ezelőtt minden fogmosásnál vérzett az ínyem akármilyen fogkrémet használtam, bio, fogínyvérzésre stb akkor is vérzett, de ezzel egyáltalán nem, már csak ezért is újra fogom venni.
2021.06.04. 22:43
Tegnap vettem a DM-ben ezekre a jo velemenyekre hivatkozva. 1 max 2 arnyalatot vilagositott nekem. Meglatjuk a jovoben mit produkal.
2021.01.28. 08:42
Körülbelül fél éve használom és nagyon meg vagyok vele elégedve. A mosdót kicsit gyakrabban kell takarítani és a fogkefét is nagyon elszínezi, de az eredmény mindenért kárpótol. A Biomed kókuszos szájvizével használom, így az esetleg a fogam közé keveredett fekete szemcsék is eltűnnek. Sajnos brutál hajlamos vagyok a fogkövesedésre, de mióta ezt használom nemhogy megállította, hanem ami volt annak nagy részét szépen lassan lepucolta. Rég nem voltak ilyen tiszták a fogaim, mint most. A fogorvos is dicsérte. :)
2020.08.11. 19:57
Karácsonyra kaptam coco smile ajándékcsomagban a kis kiszerelést, azóta a teljeset is megvettem. Szerelem! Hulladékmentes, finom, elképesztően jól tisztít, azonnali fehérítő hatása van. Sokat kávézom, nekem ez fontos volt, hogy ne látszódjon és tisztának érezzem a fogaim. Utána fogselymezek, bár azt a fogszabályzó levétel óta mindig ha fogkrémet használtam is, mert így mondta a fogorvosom. én egyeztettem vele erről a termékről, azt mondta bátran használhatom, úgyhogy csak ajánlani tudom. Vettem tőlük kókuszolaj szájvizet is, azt fujom a fogkefére mielőtt belemártom, így kicsit habzik és mentolosabb, nekem minden szempontból telitalálat, össze sem hasonlítható mással. Remélem még sokáig kapható lesz, mert ez nekem örök alapdarab lett, és a párom is imádja.