Cosmio Damaszkuszi Rózsavíz
Ár: | 1650 Ft | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Zsenike, Módosítva: 2013. január 14.
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
Bio, 100%-os tisztaságú.
Származási hely: Bulgária
Úgy 2021 október óta használom, de már nem teljes nélküle a rutinom.
* Kellemes természetes illata van
* finom puha lesz utána a bőröm (bőr öregedés gátló hatású elvileg)
* face mist, vagy tonik helyett csodásan teljesít.
* nem okozott semmiféle irritációt
Először 100 ml-es kiszerelésben vettem+ szórófejjel, így ideális a használata. Pár pumpálás kis paskolás és kész is. :3
Most másodjára már a nagyobb 250ml-es verziót választottam, de továbbra is áttöltök belőle a kisebbik üvegbe, nagyon klassz és kézre áll.

Úgy 2021 október óta használom, de már nem teljes nélküle a rutinom.
* Kellemes természetes illata van
* finom puha lesz utána a bőröm (bőr öregedés gátló hatású elvileg)
* face mist, vagy tonik helyett csodásan teljesít.
* nem okozott semmiféle irritációt

Imádom az illatát, sokszor nem is használom, csak szagolgatom, annyira kellemes és megnyugtató! Szerintem egyáltalán nem tömény, ha enyhe illata lenne, nem 100% rózsavíz lenne. Arcomra használom a hialuronsav alá, és önmagában is, felváltva más termékekkel. Nagyon puha lett tőle az arcom akkor is, mikor még arcápolási rutinom nem is létezett. Valóban drága egy kicsit, de ha nem vattakoronggal használjuk sokáig elég, és ez legalább tényleg valódi rózsavíz. Amivel nem vagyok elégedett, az az üveg kiöntő része, egyszerűen nem tudtam belőle normálisan önteni, sok jött ki belőle, vagy melléfolyt, úgyhogy legközelebb áttöltöm egy pipettás üvegbe. (Legalább biztosan nem töröm el ezt a nagy üveget :D)

Csodaszer. Arctisztítás után használom, reggel és este.
Szórófejjel fújom be az arcomat, 2-3 permet elég belőle.
Az illatát imádom. Hatására puhább,feszesebb lesz az arcom, megnyugtatja a bőrömet.
Napközben is lehet fújkálni, érdemes ezért magunknál hordani.
Külföldön is szoktam vásárolni, találkoztam már nagyon erős damaszkuszi rózsavízzel, ez áll ahhoz a legközelebb minőségben.
Szerintem alap darab, minden nőnek kell ilyen.

Csodaszer. Arctisztítás után használom, reggel és este.
Szórófejjel fújom be az arcomat, 2-3 permet elég belőle.
Napközben is lehet fújkálni, érdemes ezért magunknál hordani.
Szerintem alap darab, minden nőnek kell ilyen.

Évek óta használom tonikként arcra, dekoltázsra. Kézzel viszem fel, hogy minél kevesebb vesszen kárba :) Nem csodaszer, szépen csendben teszi a dolgát, nagyon szeretem.

Arcpermetként hasznàlom a reggeli és esti rutinom màsodik lépéseként (arctisztitàs utàn). Imàdom az illatàt, jol hidratàl és feszesebb tole a borom.

Toniknak használom és imádom, az illata mennyeien édes, mézes, néha csak beleszippantok az üvegbe, ha stresszes vagyok, sokkal jobban lenyugtat, mint a nyugtató illóolaj-keverékem :) Nagyon jót tesz a bőrömnek, nyugtatja, puhábbá varázsolja.

Arcápolásra és frissítésre használom. Kiváló termék, pihe-puha lesz utána a bőröm! Nagyon szeretem!

Én is tonikként használom. Házi készítésű, néhány perces "fátyolmaszkhoz" használom reggelente krémezés előtt. Viszont a csepegtetőjét lecseréltem az egyik üres illóolajom csepegtetőjére, hogy gazdaságosabb legyen a használata.

A bolti teszternek nagyon kellemes, visszafogott illata volt, az enyémnek már elég tömény, szinte mézes. De ez nem von le az értékéből, mert nagyon szépen hidratál, nyugtatja a bőrömet. Még csak két hete használom, ezért nem mondanék végleges véleményt, egyelőre jó barátok vagyunk, bár már a fele elfogyott és nem mondanám, hogy olcsó. De natúr és kedves, és ez mindig jó!

szintén cosmiós levendulavízzel vegyítve használom. csodálatos illata van, nem az a mű rózsás édesség, inkább a szirmok illata érződik szerintem. nyugtatja, hidratálja, puhítja a bőrt. állandó tagja lett az arcápolási rutinomnak, pedig nagy csodát nem tesz, de mégis szuper jó érzés használni :)

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Damaszkuszi rózsavíz. A CosIng szerint kozmetikumokban illatanyagnak, bőrkondícionálónak és a bőrnyugtatónak használják, de ezen kívül a legtöbb forrás szerint tulajdonítanak neki még bőrfeszesítő, ránctalanító tonizáló hatást is.